Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink E păcat să fumezi? Părintele Vasile Ioana, la iThink: „Zici că te liniștești, dar...”

E păcat să fumezi? Părintele Vasile Ioana, la iThink: „Zici că te liniștești, dar...”

Într-o ediție specială a emisiunii iThink, unul din cei mai îndrăgiți duhovnici ai României, părintele Vasile Ioana, le-a vorbit românilor despre unul dintre cele mai întâlnite vicii ale zilelor noastre.

E păcat să fumezi? Părintele Vasile Ioana, la iThink: „Zici că te liniștești, dar...”
Sursa foto: Antena 3 CNN | iThink
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iul 2023   •   23:01

Un viciu practicat de peste 1 miliard de oameni și pe care medicii îl plasează în topul cauzelor mortalității umane.

„Când fumezi zici că te liniștești un pic și fumezi o țigară. Dar plămânul tău zice: «Alo!» Când vine stopul cardiac, când inima are nevoie de oxigen și plămânul zice: «De ce mă afectezi? Pentru că te voi salva!»”, a spus părintele la iThink

Cum a supraviețuit unui stop cardiac bunicul părintelui Ioana

„Bunicul meu a avut un stop cardiac și doctorița mi-a spus că a avut noroc că n-a fumat. Plămânul a dat repede oxigen în mașinăria asta perfectă creată de Dumnezeu. Dar dacă ar fi fumat, când trebuia să pompeze aer, n-ar fi avut de unde.”, a mai spus parohul Bisericii Sfântul Nicolae Dintr-o Zi din București.

În fiecare duminică, de la 17:00, urmărește experiențele și ideile care îți schimbă perspectiva asupra lumii și a regulilor care o guvernează. Când toți încearcă să-ți spună mai degrabă CE să gândești, află CUM să gândești la iThink cu Iusti Fudulu.

×
Subiecte în articol: iThink Iusti Fudulu vasile ioana
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close