Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Moment penibil trăit de Mircea Badea în direct, în timpul unei emisiuni: "Sunt maestrul gafelor"

Moment penibil trăit de Mircea Badea în direct, în timpul unei emisiuni: "Sunt maestrul gafelor"

Mircea Badea a rememorat la Antena 3 CNN un moment penibil din cariera sa.

Moment penibil trăit de Mircea Badea în direct, în timpul unei emisiuni: "Sunt maestrul gafelor"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2023   •   18:31

"Eram pe post și în direct. Și era nu știu ce tevatură. Era asta cu pandemia, cu restricțiile. Ieșise o știre, breaking news, că grecii nu te mai lasă să intri, să pleci, să ceva. Nu mai știu, să ceva... Și era vară, adică perioada concedilor, fără test, fără nu știu. Deci era o tevatură.

Ieșise o știre că grecii fac nu știu ce. Ok. Ceva care te încurca. Rău. Mai ales dacă erai deja acolo. (...) Și sursa acestei știri era Ministerul Afacerilor Externe din România. Care scrisese pe site. Eu eram pe post, în direct. Și îmi dă mesaj Adrian Ursu, la telefon, zice, ăștia bat câmpii. De la MAE. Zice am vorbit eu la Ambasada Greciei, nici vorba de așa ceva. Spun și eu pe post. Iată, Adrian Ursu îmi spune. Îmi dă mesaj, zice imediat investighez mai mult și revin. Zic, Adrian Ursu acum zic e pe treabă și revine cu... Așa. Primesc mesaj, după, de la Carmen Avram. Și zice nu, că Ministerul Afacerilor Externe, iată, face drege. Zic, uite, totuși, Ministerul Afacerilor Externe, eram pe post...Adrian Ursu, nici vorbă. Nici vorbă. Eu sunt cu Ambasada. Imediat revin cu toate. Totuși Adrian Ursu insistă că nu... Iar primesc mesaj. Totuși, Ministerul Afacerilor Externe, știi, eu credeam că e Carmen Avram. Ministerul Afacerilor Externe zice că nu știu eu. Zic, totuși, iată, că încă se joacă.

Citeşte şi: Mircea Badea citeşte ce scrie Inteligenţa artificială despre el: "Atât de important sunt? Nu credeam"

Și se termină superbă emisiune şi mă sună Adrian Ursu și zice auzi, dar tu pe cine ai trecut în telefon Carmen Avram? Și eu zic, păi cum, păi... Zice nu ţi-a dat mesaj. Nu? Nu. Zic, ok. Pac. Și după aia mă sună, iarăși închid cu el. (...). Mă sună Sabina Iosub. Zice să știi că eu nu sunt Carmen Avram. Eu sunt Sabina Iosub.

Așa că, la fel de bine, puteam să spun că mi-a trimis mesaj, nu știu, Kamala Harris. Adică sunt maestru al gafelor. Fac gafe, unele nu pot fi povestite pentru că au fost momente în care am albit, am înțepenit când mi-am dat seama de ce am zis. Și că ce am zis, de fapt, era pe bune", a spus Mircea Badea la emisiunea "iThink" cu Iusti Fudulu.

×
Subiecte în articol: iThink Mircea Badea penibil
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close