Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea citeşte ce scrie Inteligenţa artificială despre el: "Atât de important sunt? Nu credeam"

Mircea Badea citeşte ce scrie Inteligenţa artificială despre el: "Atât de important sunt? Nu credeam"

Mircea Badea a comentat în stilul propriu, la Antena 3 CNN, ce scrie Inteligenţa artificială despre el.

Mircea Badea citeşte ce scrie Inteligenţa artificială despre el: "Atât de important sunt? Nu credeam"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    10 Apr 2023   •   15:46

"Sunt foarte îngrijorat. Ce scrie Inteligenţa artificială despre Mircea Badea (titlul unui articol - n.r.). Sper că Ion l-a scris (robotul Ion, consilierul premierului - n.r.). 

Atât de important sunt? Nu credeam", a spus Mircea Badea, duminică seara, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN.

"Mircea Badea este un prezentator TV, actor și comedian român. El a devenit cunoscut publicului larg prin intermediul emisiunii sale TV "În gura presei", care a rulat timp de mai mulți ani pe postul de televiziune Antena 3. 

În cadrul emisiunii, Badea a abordat subiecte de actualitate și politice și a adus adesea un ton satiric și ironic la subiectele discutate", scrie Inteligența Artificială (ChatGPT) despre realizatorul Mircea Badea, potrivit dcnews.ro.

Jurnalistul are şi în prezent emisiunea de la Antena 3 CNN.

"Pe lângă activitatea sa TV, Badea a fost implicat și în alte proiecte, cum ar fi filmele "Minte-mă frumos" și "Las Fierbinți", și a fost gazda a numeroase evenimente live. 

El are o prezență puternică pe rețelele de socializare și a adunat o bază mare de fani și urmăritori datorită stilului său direct și provocator" mai scrie Inteligența Artificială, în mod eronat. 

"Cu toate acestea, unele dintre comentariile lui Badea sau abordările sale pot fi considerate controversate sau deranjante pentru unii oameni. 

Este important să ne amintim că libertatea de exprimare este un drept fundamental, dar trebuie să fim atenți și să nu rănim sau să discriminăm pe nimeni prin cuvintele noastre", conchide sursa citată.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close