Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Care este muzica preferată a lui Mircea Badea: ”Mi se pare absolut emoționantă!”

Care este muzica preferată a lui Mircea Badea: ”Mi se pare absolut emoționantă!”

Mircea Badea se emoționează ori de câte ori ascultă un anumit gen de muzică: ”Este una dintre temele despre care aș putea să vorbesc la nesfârșit!”.

Care este muzica preferată a lui Mircea Badea: ”Mi se pare absolut emoționantă!”
Sursa foto: iThink Antena 3 CNN
de Iusti Fudulu    |    23 Noi 2023   •   20:00

Mircea Badea a dezvăluit, în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, care este muzica lui preferată. Și a recunoscut și faptul că, de multe ori, se emoționează. 

”Mă emoționează foarte tare poezia. Bineînțeles că nu orice poezie, dar sunt poezii care mă emoționează.

Și muzica mă emoționează! Una dintre temele mele favorite de bătut câmpii este muzica lăutărească. Aș putea să țin, nu că aș avea statura intelectuală, dar aș putea să țin chiar un curs cu pretenții universitare despre muzica lăutărească. Această mi se pare absolut emoționantă!

Citește și: Care este, de fapt, ”meseria de bază” a lui Mircea Badea: ”Mereu mi-a plăcut să mă recomand așa!”

Aș putea să vorbesc foarte mult despre blestem, de exemplu, în cultura rurală românească. Maria Tănase, ”Cine iubește și lasă”,  este un blestem, poți scrie chiar o carte despre asta. Cum s-au scris lucrări de doctorat despre ”Iarna vrajbei noastre”, doar despre fraza de început a operei lui Shakespeare, despre blestemul pe care îl cânta Maria Tănase cred că pot să scriu o carte. Nu o să o scriu, dar aș putea...” a mai explicat Mircea Badea, râzând, în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.

Ctiește și: Mircea Badea, moment penibil în direct: ”Sunt maestrul gafelor! Am înțepenit când mi-am dat seama ce am spus!”

Realizatorul emisiunii În gura presei a vorbit, totodată și despre lucrul care îl emoționează, uneori până la lacrimi. 

”Eu recunosc, plâng la filme, se poate întâmpla. Am mai spus-o pe post și în alte rânduri. Nu la orice filme. Nu am plâns niciodată la filmele cu Van Damme... Dar da, se poate întâmpla”, a mai spus Mircea Badea. 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea iThink Iusti Fudulu
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close