Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Puterea miraculoasă a rugăciunii. Ce s-a întâmplat cu o bucată de pâine după ce a fost sfințită

Puterea miraculoasă a rugăciunii. Ce s-a întâmplat cu o bucată de pâine după ce a fost sfințită

Rugăciunea este o practică spirituală profundă care are o semnificație diferită pentru fiecare individ în parte.

Puterea miraculoasă a rugăciunii. Ce s-a întâmplat cu o bucată de pâine după ce a fost sfințită
Sursa foto: Getty Images
de Laura Dinu    |    05 Mai 2024   •   08:00

Rugăciunea este un mijloc de a vorbi cu Dumnezeu. Ce care au experimentat-o susțin că rugăciunea are putere și poate aduce alinare, speranță și chiar schimbare în viețile oamenilor.

Prin rugăciune, oamenii pot găsi liniștea interioară, pot găsi răspunsuri la întrebări profunde, pot cere ajutor sau protecție și pot exprima recunoștință pentru binecuvântările primite. De asemenea, rugăciunea poate fi folosită ca o modalitate de a trimite gânduri bune sau energie pozitivă către cei dragi sau către cei aflați în suferință.

Chiar și din perspectiva științifică, rugăciunea poate avea beneficii asupra sănătății mentale și emoționale, contribuind la reducerea stresului și anxietății, îmbunătățirea stării de bine și creșterea puterii în fața dificultăților.

Prin urmare, pentru mulți oameni, rugăciunea este o practică importantă și valoroasă, care aduce confort și încredere în momentele grele și care contribuie la creșterea și dezvoltarea lor spirituală.

Mulți specialiști au vorbit, adesea, despre puterea rugăciunii. De exemplu, prof. dr, Vlad Ciurea susține că nicio zi nu ar trebui să înceapă fără o rugăciune. 

”Fac tot posibilul să mă trezesc la 5:30. Am vreo trei ceasuri care sună. Dacă mă trezesc la 5:30 mă simt foarte bine. Dacă mă trezesc la 6, deja pierd elementele și capitolele pe care trebuie să le fac. Deci primul lucru, fac tot posibilul să mă ridic cât de repede, cât de brusc din pat. Apoi deschid geamul, inspir aer, care este mai curat de dimineață și vă rog să mă credeți că privesc spre cer și fac o rugăciune, în gând, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ziua care a trecut și îi mulțumesc pentru ziua care vine.

Deci acest gând bun de dimineață mă umple de bucurie Pentru că știu ce am să fac și știu că va ieși foarte bine. Și atunci toate lucrurile se desfășoară în condiții bune.

Asta am făcut de dimineață. Și când am văzut că afară este și răcoare, este și frumos și au apărut primele raze de soare și era și curat, mi-am dat seama că totul va fi foarte bine”, a explicat prof. dr. Vlad Ciurea în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN. 

Chiar și oamenii de știință recunosc efectele miraculoase ale rugăciunii. 

Expertul naturopat Aurelian Vasile a povestit, în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, despre un experiment făcut de profesorul Mencinicopshi. 

”Doctorul Mencinicopschi a povestit, în cadrul unui interviu că informația în ceea ce privește o pâine era diferită după rugăciune. Vorbim de informația moleculară a pâinii respective. Și-a schimbat forma moleculară și era una mult îmbunătățită. Mi s-a părut fantastic. Nu am ajuns să fac acest lucru, sper să ajung să îl fac și să am aceleași rezultate ca și domnul profesor”, a afirmat Aurelian Vasile. 

”Spre surprinderea mea, pentru că noi, oamenii de știință, suntem ca Toma necredinciosul, până nu constatăm noi un lucru, nu îl afirmăm. Am luat o pâine pe care am frânt-o în două. Jumătate a fost sfințită, cealaltă jumătate nu a fost sfințită. Pâinea sfințită s-a arătat a fi cu o valoare nutrițională mai ridicată decât cealaltă. De aceea spunem că mâncarea gătită în casă, cu dragoste, acea dragoste se transformă în nutrienți, în ceva hrănitor”, afirma profesorul Mencinicopschi la acea vreme.

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close