Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Lovitură pentru români. Mihai Gâdea desființează noua lege a pandemiei: "Se instaurează pușcăria medicală?"

Lovitură pentru români. Mihai Gâdea desființează noua lege a pandemiei: "Se instaurează pușcăria medicală?"

Noua lege a pandemiei stârnește un scandal monstru! În baza legii te pot băga în carantină și dacă ești doar suspect de boală, nu neapărat bolnav. Îți pot lua telefonul și alte bunuri pe motiv că sunt surse de răspândire a bolii. Se instaurează pușcăria medicală?

Lovitură pentru români. Mihai Gâdea desființează noua lege a pandemiei: "Se instaurează pușcăria medicală?"
de Cristina Tudorache    |    08 Iul 2020   •   17:54

Judecători și oameni de drept rup tăcerea și fac praf proiectul de lege, de la ora 21, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea. Va trece proiectul de lege? Reamintim că, în baza legii, autoritățile te pot băga în carantină și dacă ești doar suspect de boală, nu neapărat bolnav. Îți pot lua telefonul și alte bunuri pe motiv că sunt surse de răspândire a bolii. Se instaurează pușcăria medicală?

Tot la Sinteza Zilei, aflați care este marea greșeală din cauza căreia românii s-au infectat în număr uriaș. Aflați răspunsul șocant de la ora 21, la Sinteza Zilei, la Antena3. 

Lovitură pentru români. Mihai Gâdea desființează noua lege a pandemiei

Până astăzi, 8 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.175 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.284 au fost externate, dintre care 20.799 de pacienți vindecați și 1.485 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 555 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 237 de pacienți.
 

×
Subiecte în articol: legea pandemiei carantină
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close