Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Mărturiile femeilor mutilate de medicul vedetelor din Constanța | Viața unei femei, distrusă după operația din clinica ororilor

Mărturiile femeilor mutilate de medicul vedetelor din Constanța | Viața unei femei, distrusă după operația din clinica ororilor

Femeile care au fost mutilate de medicului Shamieh Hussein, în urma unor intervenții estetice, au decis să vorbească despre traumele suferite.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mar 2024   •   20:47

Medicul vedetelor le-a cerut judecătorilor să fie lăsat să plece din țară la sfârșitul lunii ianuarie, atunci când a contestat controlul judiciar.

Cererea a fost refuzată, iar miercuri, magistrații au luat aceeași măsură, deși femeile care acuză că au fost mutilate sunt tot mai multe.

Avem mărturia uneia dintre ele. Pentru ea, calvarul a început în 2020 și nu s-a terminat nici acum.

Cu traumele lăsate de unul dintre cei mai căutați doctori esteticieni din România, va rămâne pe viață, spune victima.

Mărturia uneia dintre victimele medicului Hussein Shamieh. A ajuns în clinica ''doctorului vedetelor'' acum 4 ani.

"Nu mi-am făcut nimic și mă gândeam că la buze, dar ceva foarte natural și cu ridurile de expresie", a spus victima doctorului.

Problemele au început imediat după aceste două intervenții non-invazive.

"A doua zi am sunat acolo, aveam numai broboane, eram umflată, eram vânătă.

Când te duci și iți iei analize, îți arată seringa, că o desface în fața ta. Eu n-am văzut lucrul ăsta, adică nu mi-a arătat nimic", a mai precizat victima.

Nu este singura pacientă în fața căreia medicul nu a desigilat acul. Celelalte femei care l-au dat în judecată povestesc același lucru, iar problemele din clinică sunt discutate chiar și pe rețelele de socializare.

''Nici eu nu am fost mulțumită. Nu mi-a arătat fiola și nici cum desigilează acul.''

''Nu a vorbit cu mine înainte. După ce a terminat de injectat a plecat pur și simplu, fără să îmi spună cum să am grijă de ele. Asistenta a început direct cu poezia: sunt niște asimetrii, să nu te sperii.''

Pentru toate aceste intervenții, pacientele plăteau sute de euro, iar prețurile pentru operații depășeau 3.000 mii de euro.

Bani care de cele mai multe ori nu erau înregistrați în registrele fiscale. Așa s-a ajuns ca prejudiciul din dosarul în care este cercetat medicul Hussein să fie aproape de 2 milioane de euro.

"Am făcut această operație și cu credit. Creditul meu a intrat direct în contul clinicii", a mai povestit una dintre victime.

Suma de bani a fost virată înainte de operație, fără ca pacienta să dea un răspuns final.

"Pe data de 11 octombrie am început să mă umflu efectiv ca un balon. Burta mea era umflată din capul pieptului, sâni până jos. Și așa am rămas și acum. Și aveam o temperatură de prăjeai ou.

M-am chemat lunea să mă vadă, m-a întins pe pat, a început să mă înțepe cu o seringă să încerce să scoată lichid, că eram umflată.

Mi-a prescris antibiotice, deci am luat câte patru pastile. Deci sigur era infecție.

Tot el îmi spunea că mă tot duceam acolo săptămânal, de două ori pe săptămână, că ''dacă era altcineva în locul dvs. ne spărgea geamurile. Că îmi dau seama ce dureri aveți.'' Păi și atunci ce să fac?", a mai povestit victima.

Au trecut aproape 4 ani, iar femeia acuză în continuare dureri groaznice și probleme care nu crede că se vor rezolva vreodată.

Nu este singura viață care a fost distrusă. Peste 10 femei sunt în situații similare

Toate vor să li se facă dreptate însă, din partea instanței, nici una nu a primit câștig de cauză. Dosarele aflate pe rol primesc amânări peste amânări.

Reporterii Antena 3 CNN l-au contactat și azi pe medicul Hussein Shamieh.

La momentul apelului, ni s-a transmis că doctorul se află într-o întâlnire și că momentan nu vrea să discute cu presa însă, va face în curând declarații pentru a răspunde acuzațiilor.

×
Subiecte în articol: doctorul vedetelor operatii estetice
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close