Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Av. Daniel Ionaşcu, despre cazul femeii moarte, găsită pe câmp în Dâmboviţa: "Două lucruri îmi vin în minte"

Av. Daniel Ionaşcu, despre cazul femeii moarte, găsită pe câmp în Dâmboviţa: "Două lucruri îmi vin în minte"

Avocatul Daniel Ionaşcu a analizat cazul din Dâmbovița, acolo unde nişte trecători au găsit mai multe fragmente umane pe un câmp. Acesta a exprimat două ipoteze şi a lansat un semnal de alarmă cu privire la fenomenul violenței între oameni care ia amploare în România.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2024   •   17:54

Este alertă în Dâmboviţa şi desfăşurare de forţe în locul în care a fost descoperit un cadavru fragmentat, despre care surse din anchetă spun că ar putea fi vorba despre o femeie de 30 de ani posibil din Argeş.

Întrebat despre acest caz, avocatul Daniel Ionaşcu a tras un semnal de alarmă.

"Este foarte interesant cum respectivul sac a fost pus lângă marginea drumului. Două lucruri îmi vin în minte. Acum există cu siguranță Waze-ul care-ți arată unde sunt mașinile poliției și posibil văzând una sau două mașini ale poliției să fi oprit undeva mai departe. Lasă sacul pentru a scăpa de el și pentru a nu fi prinși. În altă ordine de idei, a doua să fi fost cineva care pune sacul intenționat acolo pentru a fi găsit în marginea drumului, pentru că fie are o boală mentală, fie vrea să arate, să da dea un semn cuiva.

"Rata criminalității care la noi începe să fie din ce în ce mai mare"

Ceea ce este însă foarte important este rata criminalității care la noi începe să fie din ce în ce mai mare. Când spun treaba aceasta nu vreau să vorbesc de dragul vorbei și vreau să vă spun că de la ceea ce înseamnă violență în mediul școlar, violență în stradă, în societate, în trafic, până la tot felul de malformații care se întâmplă din cauza drogurilor și alcoolului, și până la violențele de orice fel, atât în mediul familial, cât și în mediul social, care sunt de o atrocitate ieșită din comună.

Sigur și pe chestiunile post-pandemice, dar și pe nivelul de trai și pe o anumită o anumită instigare a populației la violență. Să ştiţi că n-are interesul să instige la violență oamenii nepricepuţi  în a face educație și nepotriviți cu locul respectiv. Bunăoară, un personaj care este privit ca un mentor, acuma, se spune, este un formator de opinie, pe de altă parte, un politician, pe de altă parte, altcineva din mediul acesta care poate face educație în clipa în care face gâlceavă.

"Mi-au fost semnalate cazuri în care s-a scos pistolul în stradă, iar poliția nu a făcut nimic"

În mod evident, este o contra-educație în așa fel încât îndeamnă copilul să se revolte împotriva profesorului, soția împotriva soțului, colegul împotriva colegei și cel din stradă să își caute drepturile, dacă se poate, chiar cu arma. Nu puține au fost cazuri în care am primit eu, ca avocat, semnale de la potențiale sau chiar clienți în care s-a scos pistolul în stradă, iar poliția nu a făcut nimic. În considerentele în care aceste lucruri nu se fac programe pentru eradicarea lor, în mod evident ele se vor înmulți", a spus avocatul Daniel Ionaşcu, la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close