Antena 3 CNN Actualitate Locale Mărturia bărbatului care a găsit cadavrul femeii pe câmp în Dâmboviţa. Noi date din anchetă

Mărturia bărbatului care a găsit cadavrul femeii pe câmp în Dâmboviţa. Noi date din anchetă

Avem mărturia bărbatului care a descoperit cadavrul femeii pe un câmp din Dâmbovița. Noi date din ancheta poliţiei. Ipotezele luate în calcul.

de Ana Ciuvică    |    06 Apr 2024   •   16:57

Acesta se întorcea de la muncă în momentul în care a văzut ceea ce părea fi un picior de om. Când și-a dat seama despre ce este vorba, sunat de urgență la poliție. 

"Întâmplare a fost că ne-am oprit să mut o butelie din portbagaj pe bancheta din spate. La momentul plecării, șoferul, Chelu Adrian, a observat un picior de om pe o arătură. Într-adevăr, am mers până acolo și am constatat că într-adevăr era un picior de om. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Era în putrefacţie. După adidași, asta am constatat că era un picior mic și am considerat că este o femeie. Era la câţiva metri de drum. Sacul era un pic mai la dreapta", spune bărbatul care a găsit cadavrul fragmentat femeii pe câmp. 

"A fost găsit un cadavru. Practic sunt tot felul de sociopați pe lângă noi. Nu bănui pe nimeni, pentru că suntem totuși o comunitate mică, ne știm între noi", mai spune o femeie. 

"Un nebun, nu știu ce să zic", mai spune cineva. 

Cine este femeia găsită moartă pe câmp în Dâmbovița

Între timp, probele ADN ridicate de la fața locului au fost trimise la București pentru identificarea femeii găsite moarte.

În aceste momente se iau în calcul două variante. Ar putea fi vorba de o tânără din București sau despre o femeie din Argeș, ambele dispărute de o lună. 

Din ultimele informații pe care le avem, se pare că este vorba despre trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă de aproximativ 30 de ani. În acest moment nu se știe exact cine este, însă există două ipoteze pe care anchetatorii merg în acest moment şi anume persoane declarate dispărute, însă nu din apropierea locului unde a fost găsit trupul neînsuflețit al femeii.

Se așteaptă însă cu exactitate rezultatele analizelor de la Institutul Național de Medicină Legală pentru a se ști exact, în primul rând, cine este femeia, dar în al doilea rând și care este exact cauza decesului.

Femeia ar fi murit în urmă cu aproximativ o lună

Pentru că în acest moment vorbim despre o descoperire făcută în cursul zilei de ieri de niște trecători. Aceștia au văzut un picior ce părea al unui om. Au sunat imediat la poliție.

Poliția a ajuns la fața locului și au văzut acolo mai multe fragmente umane într-un sac.

Se pare că aceste fragmente umane erau ale acestei femei despre care vorbim, în vârstă de aproximativ 30 de ani. Mai mult decât atât, din informațiile pe care le avem în acest moment, se pare că femeia ar fi murit în urmă cu aproximativ o lună.

Era aceasta într-o stare de puterefacție. Am vorbit și cu primarul din comună. Spune acesta, că la el în comună nu a fost nimeni declarat dispărut și dar că oamenii din sat sunt speriați, nu le vine să creadă că un asemenea lucru s-ar putea întâmpla la ei în sat. Bineînțeles, continuă cercetările.

Primar: "Femeia ar putea fi din județul Argeș"

În acest moment, anchetatorii spun că au găsit toate fragmentele care erau răspândite pe o suprafață de aproximativ 100m².

Se așteaptă aceste rezultate de la INML pentru a se stabili exact atât cauza decesului, cât și identitatea femeii.

"Trei trecători vanau de la București, mucos, la București, din satul Răscăieți. La intrare, ieșire din autostradă, au depistat pe marginea părții carosabile, un picior de om. Evident că au sunat la 112, toate organele competente s-au deplasat la fața locului, inclusiv eu. Lângă acest picior se mai aflau un sac în care era cadavru și mi-au spus și organele competente. Peste acel sat erau pus de crengi. Niciun cetățean din comuna noastră nu este dat dispărut, cred și din surse, tot din surse, să spun externe, ar putea fi din județul Argeș", spune primarul. 

×
Subiecte în articol: cadavru Dambovita marturie
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close