Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Av. Daniel Ionaşcu, despre femeia ucisă de câini în Bucureşti: "Suntem din ce în ce mai puțin normali. Este ruşinos, oamenii responsabili să plece acasă"

Av. Daniel Ionaşcu, despre femeia ucisă de câini în Bucureşti: "Suntem din ce în ce mai puțin normali. Este ruşinos, oamenii responsabili să plece acasă"

Avocatul Daniel Ionaşcu a comentat cazul femeii de 44 de ani care a murit după ce a fost atacată de o haită de câini în Bucureşti. Iată concluziile.

Av. Daniel Ionaşcu, despre femeia ucisă de câini în Bucureşti: "Suntem din ce în ce mai puțin normali. Este ruşinos, oamenii responsabili să plece acasă"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    22 Ian 2023   •   18:10

Este anchetă internă la Poliţia Locală din cadrul Primăriei Sectorului 6, după moartea Anei. Anunţul a fost făcut de Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Instituţiile pasează vina, în timp ce Primăria Sectorului 6 susţine că Poliţia Locală nu a fost înştiinţată cu privire la situaţia câinilor, însă trei documente arată contrariul. De cealaltă parte, reprezentanţii ASPA susţin că tocmai poliţiştii locali au alungat câinii din zonă atunci când urmau să fie capturaţi.

Între timp, la locul unde Ana a fost omorâtă de o haită de câini, autorităţile continuă acţiunile de prindere a câinilor fără stăpân. Oamenii care locuiesc în zonă spun însă că reprezentanţii ASPA acţionează în zadar şi sunt neprofesionişti, având în vedere că încearcă să prindă câinii cu mâinile goale.

Întrebat despre aceste cazuri, avocatul Daniel Ionaşcu a spus: 

" E din ce în ce mai greu, pentru că noi suntem din ce în ce mai puțin normali. Îmi aduc aminte parcă ar fi fost ieri când un copil într-un parc era ucis de câini.

N-am învățat nimic și iată că este o altă victimă. Cum 10 ani au trecut de atunci, un an a trecut de când acea femeie a fost atacată, iată că se repetă, se repetă, se repetă și noi nu învățăm nimic. Sunt 3 lucruri. E rușinea unei astfel de știri.

Citește şi: Lacrimi pentru Ana, femeia omorâtă de câini în Bucureşti: "Spunea mereu că nu poate trăi cu frică"

Într-o capitală europeană în care te mănâncă câinii pe stradă, înseamnă că în țară aceea, în politica aceea, în administrația aceea, sunt oameni care nu mai au ce căuta acolo, pentru că nu rezolvă nimic niciodată.

Și ești pasibil, când mergi pe stradă, să fii omorât, iată, de maidanezi. Deci, e rușinos.

Doi la mână, să ai atâția oameni în structurile primăriei și care să nu facă nimic. Din perspectiva aceasta, înlăturării maidanezilor de pe stradă pentru a nu fi un pericol pentru cetățean înseamnă două lucruri.

Fie că noi vorbim degeaba, suntem un popor de grăitor, degeaba, fie că din clipa aceasta reacționăm ca acei oameni să plece acasă. Dacă dumneavoastră veți face o investigație, veți vedea că ei au foarte mulți bani", a spus avocatul Daniel Ionaşcu în emisiunea News Magazine de la Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close