Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Bacteria din China se răspândeşte rapid şi în Europa. Avertismentul medicului Monica Pop

Bacteria din China se răspândeşte rapid şi în Europa. Avertismentul medicului Monica Pop

Medicul Monica Pop a vorbit în direct la Antena 3 CNN despre bacteria din China care se răspândește cu repeziciune în Europa.

de Ioana Mircea    |    02 Dec 2023   •   19:15

În această vară a fost detectată în orașul chinez Wuhan o bacterie care a provocat holera la un student și care a fost găsită separat în mostre prelevate de la țestoase cu carapace moale, de la o piață alimentară.

Se pare că bacteria din China se răspândește rapid în Europa. Doctor Monica Pop a vorbit, în această seară, în direct la Antena 3 CNN, despre această situație.

"Eu nu cred lucrurile acestea. Știți foarte bine că au fost niște exagerări foarte mari și eu cred că au ales o cale proastă prin a spune lucruri negative. Eu cred că oamenii disperați sunt mai ușor de manipulat pentru că altfel nu au nici un fel de scuză.

Citește și: Dr. Tudor Ciuhodaru, despre bacteria periculoasă descoperită în Wuhan: "Există un risc crescut de a se transmite!"

Să știți că bolile au existat din totdeauna. S-a întâmplat și atunci, nu trebuie speriați oamenii. Dar oamenii trebuie învățați ceva, să meargă la doctor și profilactic nu numai curativ", a precizat doctorul Monica Pop.

×
Subiecte în articol: Dr. Monica Pop bacterie China
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close