Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Dana Roba, vedeta desfigurată în somn, este la Terapie Intensivă. Prietenii se roagă pentru viaţa ei

Dana Roba, vedeta desfigurată în somn, este la Terapie Intensivă. Prietenii se roagă pentru viaţa ei

Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guţă, se zbate între viaţă şi moarte după ce soţul a lovit-o cu un ciocan în cap. Tânăra de 31 de ani a fost operată de urgenţă, iar intervenţia a durat nouă ore. Starea sa este, însă, instabilă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iun 2023   •   14:57

Totul s-a întâmplat luni, 5 iunie 2023, atunci când soţul Danei, a atacat-o cu un ciocan. Tânăra a fost transportată de urgenţă la spital, în timp ce agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat preventiv.

Sora Danei, Lidia Roba, spune că medicii au limitat vizitele din cauza stării în care se află.

Citeşte şi: Soţul Danielei Roba a fost arestat pentru 30 de zile | Apelul disperat al familiei: "Este în stare gravă, rugaţi-vă pentru ea"

"Bună, fetelor! Ştiu că vreţi să veniţi la Dana în vizită, vă rog să NU veniţi. Medicii au interzis total acest lucru. Orice emoţie sau amintire o poate afecta enorm. Vă mulţumim şi vă ţinem la curent cu starea ei", a scris Lidia Roba.

Surse medicale citate de cancan.ro susţin că şansele ca Dana Roba să se recupereze total sunt infime.

"Este într-o comă uşoară, indusă prin analgosedare. Creierul trebuie să fie în repaos total după o asemenea traumă, după o operaţie de nouă ore. Din păcate, şansele ca pacienta să se recupereze total sunt infime. Este o minune şi că mai este în viaţă", au spus sursele medicale sub protecţia anonimatului.

În momentul în care medicii au ajuns acasă la ea pentru a o prelua la spital, după ce chiar soţul ei a sunat la 112, Dana Roba era inconştientă şi într-o stare gravă. Mai multe vedete care o cunosc pe Dana, de meserie make-up artist, au reacţionat după evenimentul dramatic, iar printre acestea se numără şi Nicolae Guţă, fostul ei iubit.

"Sincer, îmi pare rău. Dacă s-a ajuns la agresiune fizică nu este bine. Mai ales dacă au copii. Doamne fereşte! Sunt cei mai afectaţi", a declarat Nicolae Guţă.

Dana Roba are 31 de ani, iar după ce s-a despărţit cu scandal de Nicolae Guţă, s-a căsătorit cu Daniel Balaciu, actualul soţ, cu 14 ani mai mare decât ea. Vedeta şi bărbatul care a desfigurat-o au păşit în faţa altarului după doar 3 luni de relaţie, iar apoi au apărut şi copiii: două fetiţe, care se aflau la bunici în ziua tragediei.

×
Subiecte în articol: Dana Roba IPJ Timiș Poliția Română
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close