Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Românca răpită în Gaza apare într-o nouă filmare publicată de terorişti

Românca răpită în Gaza apare într-o nouă filmare publicată de terorişti

Gruparea teroristă Hamas a publica o nouă înregistrare de propagandă cu trei femei răpite şi ţinute în Gaza de pe 7 octombrie. Cele trei femei cer guvernului israelian să facă orice pentru a le aduce acasă. În noua înregistrare apare şi Doron Steinbrecher, o tânără care are şi cetăţenie română.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Ian 2024   •   14:25

Doron Steinbrecher, tânăra care este asistentă veterinară se afla în apartamentul ei dintr-o zonă destinată rezidenților mai tineri și singuri, dar era în contact cu sora ei și cu părinții, care locuiau, de asemenea, în aceeași regiune.

Ultima dată când a luat legătura cu familia sa a fost pe 7 octombrie, dimineața când Hamas a atacat Israelul.

Acum, Doron a apărut într-o nouă filmare publicată de gruparea teroristă Hamas şi în care cere guvernului israelian şi premierului Benjamin Netanyahu să oprească luptele.

"Numele meu este Doron și sunt din kibbutzul Kfar Gaza. Sunt prizonierul Hamas și mi-e teamă pentru viața mea. Aud constant tancuri și explozii deasupra capului meu. Din prima zi ne neglijați și abuzați și mințiți că vă pasă de noi. Cum puteți dormi noaptea știind că toți suntem aici sub pericolul zilnic?

Fiecare dintre noi ar putea fi fiul sau fiica dumneavoastră, așa că fac un apel către guvern, către toți miniștrii și mai ales către dumneavoastră, prim-ministrul. Opriți luptele!

Citeşte şi: Doron, românca răpită de teroriștii din Gaza | Familia nu mai știe nimic despre ea din octombrie. Mama tinerei: "Este foarte frumoasă, mi-e frică de ce ar putea să-i facă"

Și faceți totul astfel încât să ne putem întoarce și să ne întoarcem în viață acasă înainte de a fi prea târziu. Să ajungem la o înțelegere și să-i aducem pe toți înapoi înainte ca vreunul dintre noi să moară, cu cât mai mult putem lupta în acest război pe care l-am pierdut destul.

Mă adresez familiei mele, prietenilor mei, tatălui, mamei, Dor și Yamit, mi-e dor de voi și vă iubesc și vă rog să faceți totul ca să mă pot întoarce acasă, puneți presiune pe cine este nevoie. Ieșiți în stradă și faceți totul, dar totul pentru ca eu și toți prizonierii să ne întoarcem acasă înainte de a fi prea târziu pentru că nu vreau să mor. Ați eșuat, ne-ați abandonat, vrem să mergem acasă acum!", a fost mesajul transmis de românca răpită de teroriştii Hamas şi ţinută în Fâşia Gaza de la începutul războiului, pe 7 octombrie 2023.

×
Subiecte în articol: Război în Israel Hamas Fasia Gaza
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close