Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Mircea Lucescu, despre retragerea din fotbal: "Va veni un moment în care va trebui să fac şi asta"

Mircea Lucescu, despre retragerea din fotbal: "Va veni un moment în care va trebui să fac şi asta"

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Dinamo Kiev, a vorbit, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN, despre retragerea din fotbal. "Va veni un moment în care va trebui să fac şi lucrul acesta", a explicat Mircea Lucescu.

de Violeta Moroianu    |    03 Iul 2023   •   13:01

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Dinamo Kiev, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN despre retragerea din fotbal.

"Deocamdată nu mă gândesc la retragere. Mai sunt şi alţii care nu mă lasă, nu numai eu. Va veni un moment în care va trebui să fac şi lucrul ăsta. Aş vrea să fie cât mai îndepărtat, dacă se poate", a declarat Mircea Lucescu, în cadrul interviului pentru Antena 3 CNN.

Citeşte şi: Mircea Lucescu, dezvăluiri exclusive despre momentele grele prin care trece în Ucraina | "Era foarte important ca fotbalul să continue"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mircea Lucescu, carieră cu 37 de trofee

"Munca răsplăteşte! Este imposibil să nu reuşeşti, atunci când îţi doreşti foarte mult ceva. Când o faci cu toată fiinţa ta şi cu toată participarea, este imposibil să nu reuşeşti. (...)

Mai am încă un an de contract, am hotărât să-l îndeplinesc, pentru că ar fi păcat, după tot ce am făcut, să plec. Am refuzat să plec în altă parte.", a mai spus Mircea Lucescu.

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu fotbal
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close