Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre cazurile care au îngrozit România: "Suntem într-o avalanșă de nenorociri"

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre cazurile care au îngrozit România: "Suntem într-o avalanșă de nenorociri"

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a vorbit, la Antena 3 CNN, despre cazurile de violență petrecute în ultima perioadă în România, dar și despre scandalul căminelor groazei.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre cazurile care au îngrozit România: "Suntem într-o avalanșă de nenorociri"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iul 2023   •   21:35

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a comentat, la Antena 3 CNN, atât cazurile de violență petrecute în ultima perioadă în România, cât și situația bătrânilor din căminele groazei.

"De două săptămâni suntem într-o avalanșă de nenorociri. Ele vin și trec. Așa este societatea noastră și alte societăți.

Trebuie să lăsăm organele să-și facă treaba și să nu intrăm în panică și în depresie.

Impactul este dramatic și greu de suportat. Când vine cineva și vrea să-și facă un azil, nu-l întrebi ce profesie are? Care sunt competențele lui?

Citește și: Oana Roman, cu mama internată într-un centru de lux pentru bătrâni, despre Căminele Groazei: "Nu cred că nimeni nu avea aparținători"

Pentru că dacă nu este asistent medical, infirmier, psiholog sau medic, nu-i dai aprobare.

Dacă nu ai vocație, lasă-te de afacere, pentru că ajungi la astfel de nenorociri", a spus psihologul criminalist, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Tudorel Butoi
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close