Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Târg spectaculos de Crăciun la Buzău. Căsuţa lui Moş Crăciun aduce ateliere educative pentru copii

Târg spectaculos de Crăciun la Buzău. Căsuţa lui Moş Crăciun aduce ateliere educative pentru copii

Unul dintre cele mai spectaculoase târguri de Crăciun din ţară se regăseşte în municipiul Buzău. 

Târg spectaculos de Crăciun la Buzău. Căsuţa lui Moş Crăciun aduce ateliere educative pentru copii
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    19 Dec 2022   •   11:39

Vizitatorii se pot bucura de spectacole, concerte de colinde, carusele, dar şi de bucate specifice sărbătorilor şi vin fiert. Cea mai mare atracţie este Căsuţa lui Moş Crăciun, unde copiii învață meșteșuguri tradiționale. 

La târgul de Crăciun din Buzău au fost amenajate numeroase căsuțe de unde pot fi cumpărate dulciuri, daruri, dar și vin fiert cu scorțișoară.

De departe însă atracția târgului din acest an este reprezentată de Căsuța lui Moș Crăciun, locul unde spiridușii își dau întâlnire cu cei mici. 

Copiii sunt invitați la ateliere de lucru unde învață meșteșuguri tradiționale, în timp ce părinții se pot bucura de o băutură caldă ascultând interpreții de muzică populară.

În atelier sunt invitați toți copiii. La căldura sobei, înconjurați de ajutoarele lui Moș Crăciun și vegheați de un brad frumos împodobit, cei mici învață cum să decoreze punguţele pe care Moșul le va umple cu daruri. 

Sute de copii calcă pe pragul Căsuței lui Moș Crăciun, iar atelierele de lucru diferă de la o seară la alta.

Târgul de Crăciun va fi deschis până în data de 7 ianuarie 2023. Tot acolo vor avea loc și concertele de Revelion, pe scenă urmând să urce artiști precum Ștefan Bănică Junior, Zdob și Zdub, Alexandra Ușurelu, Ducu Bertzi, Theo Rose, Nicole Cherry, Roxen și mulți alții.

×
Subiecte în articol: România Inteligentă targ craciun Buzau
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close