Antena 3 CNN Actualitate A fost o înscenare tentativa de suicid a lui Năstase? Vezi explicaţia medicilor

A fost o înscenare tentativa de suicid a lui Năstase? Vezi explicaţia medicilor

A fost o înscenare tentativa de suicid a lui Năstase? Vezi explicaţia medicilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    21 Iun 2012   •   22:44

Tentativa de sinucidere a fostului premier Adrian Năstase a ridicat şi semne de întrebare în rândul românilor.

Medicul Mircea Beuran, şeful Clinicii de Chirurgie de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde este internat fostul prim-ministrul, a încercat să explice dacă gestul făcut de Năstase miercuri seara a fost o înscenare sau nu.

"Nu pot să confirm că a fost o înscenare sau nu, pentru că fiecare din  medicii specialişti chemaţi au evaluat lucrurile vizazi de specialitatea lor. Eu, în domeniul meu, nu am găsit lucruri care să intereseze", a explicat prof. dr. Mircea Beuran, în ediţia de joi seară a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Medicul Mircea Beuran este şeful Secţiei de Chirurgie de la Spital Floreasca.

Adrian Năstase a fost operat joi dimineaţă de prof. dr. Şerban Brădişteanu şi Ioan Lascăr, medic chirurg şi, respectiv, chirurg plastician, asistaţi de o întreagă echipă medicală.

De asemenea, medicul Beuran a mai ţinut să precizeze că fostul premier Adrian Năstase "nu are leziuni de organe vitale, dar sigur că toate ţesuturile sunt importante".

În ceea ce priveşte direcţia glonţului pe care Năstase şi l-a tras în gât, profesorul Beuran, care a văzut rana, a precizat că focul de armă a fost tras dinspre stânga spre dreapta.

Fostul prim-ministru Adrian Năstase s-a împuşcat în gât cu un pistol, miercuri seara, la scurt timp după ce Poliţia a ajuns la reşedinţa sa, pentru a-i prezenta mandatul de executare a pedepsei.

Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, miercuri, de ICCJ, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", în care este acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru preşedinţie din partea PSD.



×
Subiecte în articol: Adrian Nastase medic Sinteza Zilei
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close