Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: Băsescu a fost scos din minţi pentru că venise chitit să joace cartea sensibil lacrimogenă

Adrian Ursu: Băsescu a fost scos din minţi pentru că venise chitit să joace cartea sensibil lacrimogenă

Adrian Ursu: Băsescu a fost scos din minţi pentru că venise chitit să joace cartea sensibil lacrimogenă
10 Iul 2014   •   23:00

Realizatorul "Secvenţial" Adrian Ursu a comentat, în ediţia de joi seară a emisiunii "Sinteza Zilei", prestaţia "personajului Traian Băsescu", aflat "într-un moment de degringoladă", din timpul unui interviu în care şi-a ieşit din minţi pentru că a fost numit membru de clan de romi.

Adrian Ursu a arătat că preşedintele Băsescu şi-a pierdut cumpătul tocmai pentru că voia să pozeze în "omul lovit de soartă", care "nu a ştiut, fratisu i-a spus altă variantă, iar acum s-a dumirit şi el că nu e aşa"

"E din ce în ce mai greu să priveşti personajul şi prestaţia personajului, fiindcă e clar că e într-un moment de degringoladă, în care schimbă cartea, tactica, maniera în care încearcă să mai sensibilizeze pe cineva. A fost scos din minţi pentru că venise chitit să joace cartea asta, sensibil lacrimogenă. Ceea ce încerca astăzi, era să pozeze în omul lovit de soartă. El nu a ştiut, fratisu i-a spus altă variantă, acum s-a dumirit şi el că nu e aşa", a afirmat Adrian Ursu.

"Sigur, e greu. Pe de o parte sufletul lui e sfâşiat, ar vrea să se ducă să îl viziteze la vorbitor, să îi ducă şi o portocală. Dar e preşedinte şi, dacă e preşedinte, rămâne cu portocala la el", a completat Adrian Ursu.

×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close