Antena 3 CNN Politică Băsescu: Elena Udrea a fost victima delaţiunii

Băsescu: Elena Udrea a fost victima delaţiunii

Băsescu: Elena Udrea a fost victima delaţiunii
12 Mai 2015   •   23:54
Fostul preşedinte Traian Băsescu rămâne cel mai acerb apărător al Elenei Udrea. Într-un interviu acordat marţi PS News, Băsescu spunea că Udrea a fost victima unei delaţiuni.
 
Fostul şef de stat a adăugat că Elena Udrea nu este tipul de om care să încerce să îşi salveze pielea prin delaţiuni, precizând că fostul şef al PMP este un om onest şi care credea în dreptatea sa. 
 
Traian Băsescu a mai afirmat că Elena Udrea a fost victima unor delaţiuni, exprimându-şi în acelaşi timp speranţa că va reuşi să-şi rezolve aceste probleme în instanţă.
 
"Doamna Udrea nu e tipul de om care să încerce să îşi salveze pielea prin delaţiuni. Am văzut-o toţi, este, după mine, un om onest şi care crede în dreptatea lui, nu are nevoie să încerce să îşi scape pielea prin delaţiune. Ea a fost victima delaţiunii, să sperăm că va reuşi să îşi rezolve problemele acestea în instanţă", a spus Traian Băsescu.
 
De asemenea, fostul şef de la Cotroceni a mărturisit că „vrând nevrând, ştie dosarul (n.r. - dosarul Elenei Udrea) la fel de bine ca avocaţii", punctând faptul că nu a avut acces la dosar, dar a discutat mult cu avocaţii. 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea Elena Udrea
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close