Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu l-a insultat pe Hagi. Ce îi transmite Mihai Gâdea jurnalistului

Cristian Tudor Popescu l-a insultat pe Hagi. Ce îi transmite Mihai Gâdea jurnalistului

Cristian Tudor Popescu l-a insultat pe Hagi. Ce îi transmite Mihai Gâdea jurnalistului
29 Oct 2019   •   22:07

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a criticat din nou, marți, pe Gică Hagi și i-a transmis marelui jucător și antrenor ca ,înainte de a mai vorbi despre România, să meargă la vot.

"Hai s-o luăm pe rând. Domnul Gheorghe Hagi, care vrea să facă atât de multe pentru România aici, în România - și face - nu a votat la alegerile europarlamentare.

A spus că nici nu știe că au loc. Poate că ar fi bine să înceapă prin a merge la vot și după aceea să vorbească despre alte lucruri interne ale României", a spus CTP, într-o intervenție televizată, amintind o declarație din luna mai a lui Hagi.

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu a fost comentat, la Sinteza Zilei, de Mihai Gâdea.

"Nu pot să nu-mi exprim și eu opinia și să fiu într-un dezacord profund cu domnul Cristian Tudor Popescu. CTP simte nevoia să-i dea, de la înălțimea domniei sale, cu o aroganță care de data asta îmi stârnește un sentiment nu foarte plăcut, un dos de palmă lui Gheorghe Hagi pentru că și-a permis să vorbească nevotând la alegerile europarlamentare.

Gheorghe Hagi a avut unul dintre celemai bune discursuri. Cred că poate să concureze la categoria cel mai bun discurs din România ultimilor 10 ani", a spus Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close