Antena 3 CNN Actualitate Cutremurul pornit de magistratul Iacobescu continuă. Iată reacţia halucinantă a procuroarei Ponea

Cutremurul pornit de magistratul Iacobescu continuă. Iată reacţia halucinantă a procuroarei Ponea

Cutremurul pornit de magistratul Iacobescu continuă. Iată reacţia halucinantă a procuroarei Ponea
de S.T.    |    24 Iul 2014   •   22:07

Elisabeta Ponea, procurorul care i-a luat cu brutalitate dosarul lui Eugen Iacobescu, dosarul privind tentativa de omor comisă de Bercea Mondial, încearcă să dreagă busuiocul.

După mai multe insistenţe ale postului nostru de televiziune, procurorul Ponea a acceptat să răspundă la câteva întrebări, însă a oferit răspunsuri pe lângă adevăr.

Întrebată cine i-a cerut să-i confişte dosarul lui Iacobescu şi cu ce motivaţie, Elisabeta Ponea spune că a făcut acest lucru întrucât legea îi permitea, omiţând să spună dacă a primit vreo dispoziţie de la conducerea Parchetului General.

"Preluarea dosarelor privind pe Anghel Sandu, zis Bercea Mondial, în anul 2011, când ocupam funcţia de procuror general al Parchetului de la lângă Curtea de Apel Craiova, s-a făcut cu respectarea prevederilor legale, respectiv art.209 al. 41 din vechiul Cod de procedură penală şi a dispoziţiilor deciziei nr.1058/14.11.2007 a Curţii Constituţionale", a spus procurorul Ponea.

Răzvan Savaliuc: Ne aflăm în faţa unor indicii că cineva a săvârşit infracţiuni de favorizare a infractorului, mă refer la procurorii înalţi în funcţii


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close