Antena 3 CNN Politică Dacian Cioloș, la Antena 3: Sunt amic cu Victor Ponta

Dacian Cioloș, la Antena 3: Sunt amic cu Victor Ponta

Dacian Cioloș, la Antena 3: Sunt amic cu Victor Ponta
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
24 Dec 2015   •   00:36

Premierul Dacian Cioloș s-a declarat amic cu fostul șef al Guvernului, Victor Ponta, dar și cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

 
Invitat miercuri seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, premierul Dacian Cioloș a trebuit să sintetizeze într-un cuvânt relația pe care o are cu mai mulți politicieni și șefi de instituții.
 
Șeful Guvernului nu s-a ferit să spună că este ”amic” cu predecesorul său, atunci când a fost întrebat despre Victor Ponta.
 
”Aș îndrăzni să spun un amic, cu care am colaborat bine când am fost comisar european, când l-am cunoscut mai bine”, a spus premierul Dacian Cioloș, miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
Cât despre actualul președintele al PSD, Liviu Dragnea, Cioloș l-a catalogat tot ca fiind un amic. ”La fel, un amic (...) și o relație de încredere, un om serios”, a răspuns șeful Guvernului.
 
O părere bună are șeful de la Palatul Victoria și despre fostul șef al statului, Traian Băsescu, cel cu care a spus că s-a bătut pentru mandatul de comisar. ”O experiență bună de lucru cu el, în calitate de președinte”.
 

×
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close