Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri incendiare la Sinteza Zilei. Care sunt secretele lui Sebastian Ghiţă. Unde se asunde fostul deputat

Dezvăluiri incendiare la Sinteza Zilei. Care sunt secretele lui Sebastian Ghiţă. Unde se asunde fostul deputat

Dezvăluiri incendiare la Sinteza Zilei. Care sunt secretele lui Sebastian Ghiţă. Unde se asunde fostul deputat
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Ian 2017   •   23:13

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea Sinteza Zilei secretele lui Sebastian Ghiţă. Cine este fostul deputat şi cum a reuşit să ajungă omul serviciilor.

1. Sebastian Ghiţă, invenţia a doi importanţi generali SRI, Dumitru Zamfir şi Ion Popescu.

2. Sebastian Ghiţă, omul serviciilor. Avea să-şi cumpere liniştea din partea politicienilor, sponsorizând masiv toate partidele din România.

3. În ciuda unei relaţii extrem de apropiate de premierul Victor Ponta, Sebastian Ghiţă devine unul dintre intimii cuplului Cocoş-Udrea. Mergea în mod frecvent la hotelul lui Cocoş.

4. Sebastian Ghiţă primeşte o misiune să pună mâna pe Realitatea TV. El are o înregistrare cu domnul Vîntu. Îl provoacă.

5. Cam câţi bani primea Sebastian Ghiţă din contractele cu statul. A avut 342 de contracte, pentru care a obţinut 1.200.000.000 de lei.

6. Cine a plătit aducerea lui Nicolae Popa în România.

7. Maşina cu care a plecat Sebastian Ghiţă de la petrecerea SRI.

Unde se asunde Sebastian Ghiţă?

Există mai multe variante. Prima ar fi că fostul deputat s-ar afla într-un safe house din România. Adică se află într-un program de protejare a martorilor. O altă variantă ar fi că se află în Turcia, putea să plătească un avion, să închirieze orice mijloc de transport. O altă variantă ar fi că a plecat în Dubai. Ştim că mergea des în vacanţe acolo. O altă variantă ar fi că ar fi plecat în Israel, Cornel Nistorescu a dat ca sigură informaţia, şi de acolo în Iordania, unde nu avem niciun contract de extrădare.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close