Antena 3 CNN Actualitate Media Emisiune pamflet cu imagini incredibile, la televiziunea publică: Un crainic face striptease

Emisiune pamflet cu imagini incredibile, la televiziunea publică: Un crainic face striptease

Emisiune pamflet cu imagini incredibile, la televiziunea publică: Un crainic face striptease
Sursa foto: Foto: VideoNews
19 Apr 2011   •   22:43

Imagini incredibile la televiziunea publică au fost prezentate şi dezbătute, luni seară, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cu Mihai Gâdea.

Emisiunea şocantă a fost difuzată la postul public de televiziune în condiţiile în care TVR înseamnă o gaură de 40 de milioane euro.

„Sunt imagini şocante, e un program cum nu a mai fost vreodată văzut în România. Un domn se dezbracă în direct. Face striptease în timp ce citeşte nişte ştiri îndoielnice, iar pe ecranul din spatele domniei sale nişte animale fac sex“, este descrierea ce nu mai lasă loc de comentarii, făcută de moderatorul Mihai Gâdea.

Emisiunea este difuzată de televiziunea publică şi realizată de redactori ai unei reviste care „nu sunt foarte departe de actuala putere“, a mai spus moderatorul Sinteza Zilei.

Invitaţi la emsiunea Sinteza Zilei au fost Cornel Nistorescu - director editorial Cotidianul, Lia Olguşa Vasilescu - senator, Adrian Ursu - realizator şi jurnalist Antena 3, Mugur Ciuvică - preşedintele Grupului de Investigaţii Politice şi rectorul Andrei Marga - membru PNL.

Aşa-zisul pamflet video a fost catalogat de invitaţi drept un cretinism şi o bătaie de joc, difuzat pe banii contribuabililor de către televiziunea publică.

 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close