Antena 3 CNN Actualitate Fostul ministru al Justiției Florin Iordache, despre refuzul lui Coldea și Kovesi de a se prezenta la Comisie: „Este dispreț și au ceva de ascuns”

Fostul ministru al Justiției Florin Iordache, despre refuzul lui Coldea și Kovesi de a se prezenta la Comisie: „Este dispreț și au ceva de ascuns”

Fostul ministru al Justiției Florin Iordache, despre refuzul lui Coldea și Kovesi de a se prezenta la Comisie: „Este dispreț și au ceva de ascuns”
Sursa foto: Foto: Gov,ro
19 Iun 2017   •   22:32

Fostul ministru al Justiției Florin Iordache a comentat în emisiunea Sinteza Zilei refuzul șefei DNA Laura Codruța Kovesi și al fostului prim-adjunct al SRI Florian Coldea de a se prezenta la comisia parlamentară privind alegerile prezidențiale din 2009.

„Pe de o parte dispreț față de Parlament, pe de cealaltă parte au ceva de ascuns. Dacă nu ar avea ceva de ascuns, am văzut în fața comisiei este o serie de invitați, este un fel de dialog. Până la urmă e o activitate normală a Parlamentului. De ce acești oameni, și mă refer la domana Kovesi, care a invocat că ar fi neconstituțional, pentru că dumneai este procuror și face parte dintr-o altă putere. Nu o întreba nimeni despre activitatea DNA, nu o întreba nimeni despre ceea ce instrumenta domnia sa. Dumneai știa ce o întreabă colegii mei? Fără îndoială că nu. Dar este dispreț, dă dovadă că nu respectă nici decizia Curții, nici Parlamentul dumneai este peste tot și peste toate”, a declarat fostul ministru al Justiției la Antena 3.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close