Antena 3 CNN Politică Misterul lui Liviu Dragnea. Președintele PSD anunță un “demers legal” referitor la dosarul Referendumului

Misterul lui Liviu Dragnea. Președintele PSD anunță un “demers legal” referitor la dosarul Referendumului

Misterul lui Liviu Dragnea. Președintele PSD anunță un “demers legal” referitor la dosarul Referendumului
24 Ian 2017   •   21:48

Președintele PSD a lansat, marți seară, într-o ediție specială Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea, o informație misterioasă, pe care nu a vrut să o detalieze.

“Până de curând, primeam tot felul de informații, pe care le catalogam ca zvonuri, prin care aflam că regimul Iohannis îmi pregătește niște dosare. Cum? Că nu au cum să inventeze. Mi s-a mai spus că sunt tot soiul de indivizi cu probleme cu legea, care sunt presați, amenințați, să scrie niște denunțuri. Și în ultimele zile am primit astfel de informații, de la oameni din sistem. Și nu este vorba doar despre mine, dar și de domnul Tăriceanu. Eu nu voi sta să văd când se va trage, dar cât o să fiu liber și cât voi putea să îmi exercit atribuțiile, voi face tot ce se poate. Sper ca până la urmă, cei din sistem care sunt forțați să facă asta, să ezite, să nu o facă, pentru că totul se plătește. Absolut totul se va plăti. Și o să vedeți zilele următoare. Săptămâna viitoare am de gând să fac un demers constituțional, legal, legitim, legat de dosarul referendumului.”

 

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close