Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea explică de ce a fost redus, de fapt, bugetul lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea explică de ce a fost redus, de fapt, bugetul lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea explică de ce a fost redus, de fapt, bugetul lui Klaus Iohannis
05 Aug 2018   •   23:07

Liviu Dragnea a prezentat, duminică, la Sinteza Zilei, cum arată bugetele tăiate ale Administrației Prezidențiale, SRI, SPP și STS după rectificarea anunțată de premierul Viorica Dăncilă.

Din datele prezentate de liderul PSD rezultă că din suma alocată Administrației Prezidențiale, respectiv 57,5 milioane de lei, au fost cheltuite 22 de milioane de lei în 6 luni și acum se propune 46,4.

"Adică un pic mai mult decât dublu", a subliniat Mircea Badea.

Ministrul de finanțe, Eugen Teodorovici, a spus vineri că rectificarea bugetară va fi aprobată în jurul datei de 20 august și că, până atunci, mai pot fi efectuate modificări.

"Este o prima discutie, inaintea publicarii pe site pentru consultare publica a acestei rectificari. Aprobarea va fi in jur de 20 august. Discutii se mai pot purta, de la caz la caz si forma finala pe 20 august va fi aprobata.

Cu siguranta vor fi multe nemultumiri, dar oamenii trebuie sa inteleaga, indiferent de structura unde lucreaza, ca sumele pe care fiecare le cere in primul rand sa justifice cheltuirea lor, sa fie proiecte justificabile si durabile", a spus Eugen Teodorovici, într-un interviu acordat DC News.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Liviu Dragnea
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close