Antena 3 CNN Politică Mircea Badea, despre alegerile prezidențiale: „Este evident că președintele este foarte sigur că va intra în turul doi cu Viorica Dăncilă”

Mircea Badea, despre alegerile prezidențiale: „Este evident că președintele este foarte sigur că va intra în turul doi cu Viorica Dăncilă”

Mircea Badea, despre alegerile prezidențiale: „Este evident că președintele este foarte sigur că va intra în turul doi cu Viorica Dăncilă”
Sursa foto: foto: Antena 3
01 Oct 2019   •   00:04

Mircea Badea a vorbit, luni, pe pasa cu Sinteza Zilei, despre alegerile prezidențiale ce vor avea loc în noiembrie, subliniind că președintele Klaus Iohannis își dorește ca premierul Dăncilă să intre în turul doi.

„Este din ce în ce mai evident că președintele Klaus Iohannis este foarte sigur că va fi în turul doi cu premierul Dăncilă. De aceea o atacă în fiecare zi pentru a o poziționa ca principalul său contracandidat, astfel încât să se polarizeze treaba și să intre Dăncilă în turul doi. E clar că președintele Iohannis s-a gândit că este foarte bine să o ”înjure” pe Viorica Dăncilă. Doamna Dăncilă, de asemenea are o treabă cu domnul Iohannis.Niciunul nu pare interesat de altcineva”, a mai spus Mircea Badea.

„Nu cred că vom vedea nicio dezbatere electorală în această campanie. Așa atacuri de la distanță își trimit doar Klaus Iohannis cu Viorica Dăncilă”, a mai precizat jurnalistul.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close