Antena 3 CNN Actualitate Media Poveştile cutremurătoare ale unor români băgaţi la închisoare pe nedrept, în această seară, la Sinteza Zilei

Poveştile cutremurătoare ale unor români băgaţi la închisoare pe nedrept, în această seară, la Sinteza Zilei

Poveştile cutremurătoare ale unor români băgaţi la închisoare pe nedrept, în această seară, la Sinteza Zilei
15 Ian 2013   •   14:15

Mihai Gâdea ţi-a prezentat în serile trecute abuzuri neştiute săvârşite de jandarmi, de trupele de elită sau de unii politişti. Astăzi, afli la Sinteza Zilei, de la ora 21.30, la Antena 3, care este maximul de nedreptate ce s-a văzut în România.  

Marcel Tundrea, condamnat pentru viol şi crimă la 25 de ani, declarat nevinovat după 12 ani de temniţă. Viorica Vişan, condamnată la 16 ani de închisoare pentru crimă, iar după 10 ani de închisoare a fost declarată nevinovată. Alexandru Diaconescu, arestat preventiv 10 luni pentru crimă şi apoi declarat nevinovat. Romica Valentin Chiperi, a stat după gratii 17 luni pentru o crimă pe care nu a comis-o. Nicolae Tigaret, acuzat de omor şi ţinut în arest preventiv 13 luni. Nevinovat!  Mihai Moldoveanu, condamnat la 25 de ani la închisoare pentru acuzaţia de omor deosebit de grav. După 17 ani de luptă cu sistemul, acesta a fost declarat nevinovat.

Află în această seară, într-o ediţie eveniment, poveştile cutremurătoare ale unor români nevinovaţi, băgaţi în închisoare de anchetatori incompetenţi, corupţi şi lacomi. Cui îi e frică de o justiţie independentă?

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close