Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei. Ce pregătește Radu Tudor pentru dezbaterea organizată de Iohannis

Sinteza zilei. Ce pregătește Radu Tudor pentru dezbaterea organizată de Iohannis

Sinteza zilei. Ce pregătește Radu Tudor pentru dezbaterea organizată de Iohannis
Sursa foto: foto: Antena 3
18 Noi 2019   •   23:20

Jurnalistul Antena 3 Radu Tudor, multiplu premiat de Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România, va participa la dezbaterea organizată, marți, la Biblioteca Centrală Universitară din București.

Lista jurnaliștilor invitați la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis, AICI

Citește și: Răsturnare de situație în cazul dezbaterii lui Iohannis: Viorica Dăncilă poate să participe - cu o condiție

Radu Tudor a spus la "Sinteza Zilei" cum se pregătește pentru evenimentul de importanță majoră care va fi difuzat în direct de Antena 3, de la ora 19.00.

"Încerc să fac o ierarhie a problemelor pe care vreau să le ridic mâine și să fac o comparație din '91 până astăzi cum au descurs întâlnirile mele cu președinții și cu premierii în calitate de jurnalist.

Nimic nu se va schimba din atitudinea mea, pe care o știu colegii mei, și voi pune acele întrebări la care cred că trebuie să răspundă un președinte la un dialog cu jurnaliștii. Accept ideea că e o discuție, e o dezbatere de tip american, un soi de discuție academică a președintelui cu ziariști, cu analiști, cu politologi, că nu este o dezbatere între contracandidați, așa cum ar fi trebuit să fie.

Dar, în egală măsură, așa cum eu am dreptul să-mi aleg invitații pe care îi doresc la emisiunea mea, bănuiesc că și alții au dreptul ca la dezbaterea pe care o organizează să invite pe cine doresc ei, iar eu nu am să ratez niciodată oportunitatea ca jurnalist să adresez întrebările pe care eu le consider necesare pentru momentul de față al societății românești președintelui României și candidatului pentru al doilea mandat", a spus Radu Tudor.

 

×
Subiecte în articol: radu tudor Sinteza Zilei Klaus Iohannis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close