Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei. Mărturia fostului expert DNA Dumitru Gheorghiu

Sinteza Zilei. Mărturia fostului expert DNA Dumitru Gheorghiu

Sinteza Zilei. Mărturia fostului expert DNA Dumitru Gheorghiu
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Aug 2014   •   22:38
Dumitru Gheorghiu, fostul expert DNA care a denunţat presiunile care s-au pus pe specialistul DNA, Aurelia Nicolae, pentru a scoate un prejudiciu în Telepatia în timp record, a făcut noi dezvăluiri în ediţia de miercuri seară a emisiunii Sinteza Zilei.

Caracteristica ei de bază este aroganţa”, a spus Dumitru Gheorghiu despre Laura Codruţa Kovesi. „Atâtea minciuni a spus doamna Kovesi încât nu ştiu de ce nu ii este ruşine”, a adăugat fostul expert DNA.

Dumitru Gheorghiu a mai declarat că sentinţa în cazul Telepatia "a arătat faptul că România este sub dictatură".

"Când m-aţi invitat prima oară în studio la Antena 1, am vrut să spun un lucru pe care l-am auzit de la judecători din Târgu Mureş. Şi pare de domeniul fantasticului, dar judecători din Târgu Mureş, într-o discuţie amicală, mi-au spus: "Voiculescu ia 10 ani. E hotărât, vor fi pedepse mărite şi câteva pedepse vor fi cu suspendare". Am zis că e o glumă," a spus Dumitru Gheorghiu.

Fostul specialist DNA - Serviciul Teritorial Targu Mureş, Dumitru Gheorghiu, a dezvăluit recent că experta DNA care a lucrat la raportul privind prejudiciul în dosarul Telepatia nu a greşit calculul, ci "a fost obligată să greşească", la cererea procurorului de dosar.




 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close