Antena 3 CNN Actualitate Media Unde sunt banii din timpul guvernării Boc? În ce stare sunt investiţiile făcute de acesta?

Unde sunt banii din timpul guvernării Boc? În ce stare sunt investiţiile făcute de acesta?

Unde sunt banii din timpul guvernării Boc? În ce stare sunt investiţiile făcute de acesta?
05 Iun 2012   •   23:20

Mihai Gâdea împreună cu invitaţii săi au discutat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei despre unde s-au dus banii din timpul guvernării Boc?

Peste 3 milioane de euro mucegăiesc într-o piscină insalubră din staţiunea Olăneşti. S-a făcut un proiect, s-a aprobat la Ministerul Dezvoltării, s-au băgat bani mulţi şi lucrarea a fost recepţionată în martie anul trecut.

Două bazine cu apă sulfuroasă reabilitate, o parcare supraetajată construită de la zero şi un parc amenajat. Însă doar un an mai târziu, complexul arată mai rău decât înainte de începerea lucrărilor.

Pentru acelaşi titlu de "categorie grea" candidează şi Slănic, Prahova, o staţiune în paragină în care tronează un complex balnear nou nouţ făcut din bani europeni şi bani de la buget. A fost un proiect frumos, care ar fi readus oraşul la viaţă. Însă este doar o investiţie care cum s-a încheiat, a şi îngheţat, cu toate că a costat aproape 4 milioane de euro.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close