Antena 3 CNN Actualitate Media Victor Ponta, la „Sinteza zilei“: Băsescu este golan. Cu cvorumul a fost ca la fotbal, am dat gol

Victor Ponta, la „Sinteza zilei“: Băsescu este golan. Cu cvorumul a fost ca la fotbal, am dat gol

Victor Ponta, la „Sinteza zilei“: Băsescu este golan. Cu cvorumul a fost ca la fotbal, am dat gol
Sursa foto: Foto: Mediafax
22 Aug 2012   •   22:31

Premierul României, Victor Ponta, a spus miercuri seară, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei“, că el şi Crin Antonescu nu sunt golani, însă Traian Băsescu este. Ponta a făcut acest comentariu după ce realizatorul emisiunii, Mihai Gâdea, a spus că are impresia că Traian Băsescu aplică tehnica pervesei de pe Târgu Ocna - ori suntem golani, ori nu mai suntem.

„Ştiu ce ziceţi. Realitatea ştiţi care este? Domnul Antonescu şi cu mine nu suntem golani, domnul Băsescu este. Şi, categoric, dacă vrem să ne întrecem în trişat, ne va învinge întotdeauna Traian Băsescu“, a precizat premierul României, adăugând că, în cazul unei bătălii corecte, Băsescu va pierde.

„Diferenţa dintre mine şi domnul Traian Băsescu este aceea că eu respect reguli morale şi reguli corecte în timp ce domnia sa nu le respectă. Dacă aş fi la fel ca el, probabil că l-am fi bătut acum la referendum. Dar atunci care era diferenţa între domnul Băsescu şi domnul Antonescu sau între domnul Băsescu şi mine?!“, a mai spus Victor Ponta.

El a mai spus că la referendum cvorumul s-a îndeplinit, dar că „arbitrii nu au validat golul“.

„Am jucat corect, am acceptat cvorumul, cvorumul s-a îndeplinit. Arbitrii care au judecat...Ştiţi cum e?! Noi am dat gol, a trecut mingea de linia porţii, dar arbitrii nu au validat golul“, a mai declarat Ponta.






×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close