Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Viorel Teacă, polițistul "magician" pentru copiii din Sibiu, la Sinteza Zilei: "Băiețelul meu mă pune să fac câte un filmuleț, să vadă ce fac în timpul serviciului"

Viorel Teacă, polițistul "magician" pentru copiii din Sibiu, la Sinteza Zilei: "Băiețelul meu mă pune să fac câte un filmuleț, să vadă ce fac în timpul serviciului"

Viorel Teacă, agent de poliţie din Sibiu, a cucerit inimile unor copiii din oraş și milioanelor de români care au urmărit filmulețul în care le arată celor mici cum funcționează sirenele de pe autospeciala Poliţiei. "Pe care vreți să apăs? Pe asta? Ultima și plecăm, da?".

Viorel Teacă, polițistul "magician" pentru copiii din Sibiu, la Sinteza Zilei: "Băiețelul meu mă pune să fac câte un filmuleț, să vadă ce fac în timpul serviciului"
de Mia Lungu    |    21 Iun 2021   •   23:31

"Suntem conștienți că încă există o barieră destul de mare între Poliție și societate. Asta am observat și în afară, nu este specific numai nouă. Ce am văzut în afară a fost faptul că polițiștii se manifestă mult mai spontan, sentimentele lor sunt mai spontane față de cei mici și de civili.", a explicat Viorel Teacă.

Polițistul a povestit că de când s-a născut fiul său, Noris Andrei, acum în vârstă de 8 ani, s-a creat o legătura specială între el și copiii din comunitate.

"Eu am o înțelegere cu el. De regulă, el mă pune să fac câte un filmuleț scurt, să vadă ce fac în timpul serviciului. Pot spune că și datorită lui, de când s-a născut, am creeat o legătură specială cu copiii. Am făcut ca un obicei să transmit... Și el are un cont de Youtube și postează acolo, poate după exemplul meu, și e conștient de ceea ce fac."

"Prezint niște mașinuțe de poliție, ca ale lui tati, de la serviciu.", a povestit băiețelul agentului Teacă, la Sinteza Zilei, despre postările pe care le face pe Youtube.

×
Subiecte în articol: Sibiu Politie sirenele magician
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close