Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Stirile de dimineata Prognoza meteo 27 - 29 aprilie 2021. Ploi puternice în toată țara

Prognoza meteo 27 - 29 aprilie 2021. Ploi puternice în toată țara

Vremea se schimbă radical în următoarele trei zile. În sudul țării se vor semnala ploi, în cursul zilei de marți, iar acestea se vor extinde treptat în restul țării.

Prognoza meteo 27 - 29 aprilie 2021. Ploi puternice în toată țara
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    27 Apr 2021   •   10:13

În toate regiunile țării, temperaturile au scăzut. În cursul zilei de marți se anunță valori termice cuprinse între 10 și 17 grade Celsius, cu valori maxime înregistrate în Lunca Dunării.

Ploile vor predomina în regiunile sudice și se vor extinde treptat și în restul țării. În zona montană se vor semnala precipitații mixte, iar pe creste este posibil să ningă.

În Moldova, Muntenia, dar țin Transilva se vor semnala ploi, iar temperaturile vor fi cuprinse între 2 grade la Miercurea Ciuc și 12 grade la Constanța.

În cursul zilei de miercuri, vremea va fi predominant închisă. Se vor semnala ploi în toată țara, iar termometrele nu vor trece de 16 grade Celsius.

Începând  de joi vremea se încălzește semnificativ. Temperaturile vor fi ridicate, cu valori cuprinse între 22 și 24 de grade Celsius.

×
Subiecte în articol: prognoza anm meteo ploi vreme
Parteneri
Alertă meteo de ultimă oră! Cod roşu de ploi şi vijelii. Lista localităţilor afectate
x close