Antena 3 Emisiuni Subiectiv Adriana Bahmuțeanu despre Klaus Iohannis: "Mai iese cu niște cizme de fițe, mai plantează un copăcel. Nu îl interesează de poporul român."

Adriana Bahmuțeanu despre Klaus Iohannis: "Mai iese cu niște cizme de fițe, mai plantează un copăcel. Nu îl interesează de poporul român."

de Mia Lungu    |    21 Iun 2021   •   21:40
Adriana Bahmuțeanu despre Klaus Iohannis: "Mai iese cu niște cizme de fițe, mai plantează un copăcel. Nu îl interesează de poporul român."

Adriana Bahmuțeanu îl critică pe președintele Klaus Iohannis, pentru lipsa de reacție și prezență după inundațiile care au făcut ravagii, în ultima săptămână, în multe zone ale țării. Aceasta a fost prezentă, luni seara, în platoul emisiunii Subiectiv, de la Antena 3: "Eu nu am văzut să iasă, să stea de vorbă cu oamenii, să îi încurajeze."

"Nu vedeți că stă tot timpul ascuns în momentele mari și grave ale țării? Mai iese cu niște cizme de fițe, mai plantează un copăcel. Mai strânge gunoiul de pe nu știu unde, dar la sectorul 1 nu se uită. Numai așa, e pe invers...", a spus Adriana Bahmuțeanu despre Klaus Iohannis.

"Eu nu am văzut să iasă, să stea de vorbă cu oamenii, să îi încurajeze, mai ales în zonele acestea afectate. Nu îl interesează despre poporul român.", a adăugat vedeta.

×
Subiecte în articol: Adriana Bahmuteanu Klaus Iohannis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close