Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Agricultor român, protest extrem şi acuzaţii grave la adresa lui Florin Cîţu

Agricultor român, protest extrem şi acuzaţii grave la adresa lui Florin Cîţu

În ediția de duminică seara a emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, a fost prezentat un agricultor care, sătul de măsurile luate de guvern ce i-au falimentat afacerea, a protestat şi a lansat acuzații către premierul Florin Cîţu.

Agricultor român, protest extrem şi acuzaţii grave la adresa lui Florin Cîţu
de Claudia Popovici    |    13 Iun 2021   •   21:49

Un agricultor român nu am mai putut să mai suporte și a făcut o pagină de Facebook unde arată exact ce au promis autoritățile când l-au vizitat şi cum a falimentat lucrând pământul, pentru că decidenţii nu s-au ţinut de cuvânt.

Agricultorul preferă să își distrugă cultura de castraveți pe care a ajuns să o vândă la un preţ derizoriu pentru că iese pe pierdere.

„Noi trebuie să muncim ca proștii să vindem cu 80 de bani, să plătim manoperă de cules, transport și taxă de piață. Mai bine uite ce facem cu o cultură de castraveți impecabilă. La 80 de bani și 1 leu? Niciodată prețul ăsta nu va aduce profit legumicultorilor", spune agricultorul în timp ce distruge cultura.

Sunt țăran sărac şi mândru, nu muncesc pe gratis. Nu mă milogesc ca voi după voturi

Băi Oroş sau cum te cheamă că nici nume românesc nu ai sau băi Cîţule  unde sunt mă depozitele regionale pe care le-ai promis la mine în curte, aici la plantație?

Ai ocupat fotoliu, te-ai așezat bine mersi și acum nu te mai interesează de noi legumicultorii. Uite ce se întâmplă cu producția autohtonă că eu fac parte din ferma aia a ţăranului sărac și mândru. Nu muncesc gratis cum vreți voi că asta e.

De subvenții ne-ai luminat, de ajutoare ne-ai luminat, de coronavirus ne-ai luminat așa că, bă fraților, legumicultorii ăștia, colegii mei, nu mai munciți gratis. Faceți ca mine, facem o echipă și mergem la cerșit în Franța că în România nu câștigăm.

Ce faceţi cu noi aştia care când vă e greu vă ajutăm?

Datorită politicii pe care o fac acești farisei politici, asta se întâmplă cu producătorul agricol român. Ală care investește sute de milioane, ăla care nu stă cu mâna întinsă. Că e poate au crezut că şi noi suntem milogi ca ei, milogi în campanie și apoi și după aia nu ne mai interesează. 

Când mă duc să iau insecticid îmi cere 900 de lei pe litru! De unde să scot eu 900 de lei cu 80 de bani cât iau pe castraveți? Prietene, știm să producem, dar proşti nu suntem așa cum ne credeți voi", a transmis agricultorul autorităţilor.

×
Subiecte în articol: agricultor Florin Cîțu
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close