Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Când se va termina războiul Rusia-Ucraina? Numerologul Romeo Popescu a dat răspunsul

Când se va termina războiul Rusia-Ucraina? Numerologul Romeo Popescu a dat răspunsul

Numerologul Romeo Popescu a dezvăluit la Antena 3 când este posibil să se termine războiul între Rusia și Ucraina.

Când se va termina războiul Rusia-Ucraina? Numerologul Romeo Popescu a dat răspunsul
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    05 Mar 2022   •   23:16

”Sunt mai multe aspecte. Modul în care a început acest conflict nefericit este pe 24 februarie, la 5:00 dimineața. Destinul zilei de 24 era 5. 

S-a început la 5:00 dimineața, ceea ce înseamnă că este posibil ca, undeva în 3 luni, pentru că, de obicei, 3 este cifra stabilită din numerologie, să se stingă acest conflict, undeva în luna mai, pe 10-12, cam așa.

E important atunci cum se va negocia, cum se va face astfel încât cele două părți implicate în acest conflict să cadă într-o anumită mediere. Nu pot să spun că se va întâmpla clar, că se va stinge treaba asta, dar în funcție de lucrurile care se vor întâmpla în mai, și vom știi din aprilie asta, trebuie să ne mai uităm undeva în luna 11.

În funcție de ce se întâmplă în luna mai, se va întâmpla în luna 11, adică în noiembrie. Din februarie până în noiembrie sunt 9 luni. Această cufră 9 este cifra transformării”, a spus numerologul Romeo Popescu la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Romeo Popescu Război Ucraina Rusia
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close