Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Confruntarea medicilor. Răzvan Constantinescu vs. Adrian Marinescu, argumente pro și contra restricțiilor anti-COVID

Confruntarea medicilor. Răzvan Constantinescu vs. Adrian Marinescu, argumente pro și contra restricțiilor anti-COVID

Dr. Răzvan Constantinescu a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre scrisoarea deschisă a medicilor către autorități, acesta aflându-se printre semnatarii scrisorii, printre alți 28 de doctori. Într-o confruntare cu medicul Adrian Marinescu, acesta a prezentat argumente împotriva purtării măștii dar și a noilor restricții CNSU.

Confruntarea medicilor. Răzvan Constantinescu vs. Adrian Marinescu, argumente pro și contra restricțiilor anti-COVID
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    02 Apr 2021   •   20:58

Mi s-a dat raspunsul ca nu va mai fi mult timp nevoie de masca, sau ca este folosita si in alte tari, dar tot nu am inteles la ce e buna.

"Asta că mai avem puțin de purtat masca, după un an de zile...La fel ni se spunea și anul trecut "doar o săptămâna stăm, doar două săptămâni și apoi va fi bine". Eu văd că vine valul 3, valul 4, valul 5 și diverse variante ale virusului, care nu sunt oprite de vaccin. Asta cu "mai avem puțin", după un an de zile, nu prea mai ține.

Restricțiile de circulație nu ajută cu nimic. Eu dacă am restricție de la 9 seară, mă duc de la 8 jumate la petrecere. E o restrangere nejustificată a drepturilor cetățenești.

Campania de informare a fost bazată de la început pe lucruri false, menite a bagă groază în populație. În loc să ni se spună situația exact din secțiile de AȚI, pentru că aia da dimensiunea exactă a dezastrului provoca de o epidemie.

Dr. Constantinescu: Specialiștii informaticienti au inițiat și exagerat pandemia peste tot pe glob

Ni s-a spus în fiecare zi un număr de infectari, care nu are absolut nicio relevanță. Pentru că sunt pacienți care oricum ar fi fost în AȚI și au și un test PCR pozitiv.

Această pandemie nu se va încheia niciodată, decât dacă cei care au inițiat-o, au exagerat-o, au impus-o mass mediei de peste tot pe glob, vor cădea. Și eu sunt sigur că, în curând, aceștia vor cădea. Specialiști informaticieni șamd."

Mesajul mai multor doctori pentru autorităţi: ”Medicii români nu mai tolerează aberaţiile Guvernului!”

Mai mulţi medici au lansat o scrisoare deschisă în care cer ”încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace şi revenirea la starea de normalitate”, spunând că strategia de combatere a pandemiei este greșită.

Mesajul integral al medicilor:

”Noi, semnatarii acestui document, solicităm Preşedintelui Iohannis, parlamentarilor şi guvernanţilor încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace şi revenirea la starea de normalitate.

În ultimele 12 luni, din postura de giranţi politici, aţi initiat, tolerat şi încurajat o strategie greşită, care este împotriva românilor. Aţi încălcat Constituţia României, legile şi convenţiile internaţionale privind drepturile pacienţilor (Convenţia de la Oviedo) pentru o viroză care are morbiditate şi mortalitate asemănătoare cu ale unei gripe sezoniere.

”Măsurile pe care le-aţi luat sunt fie absurde, fie ineficiente, fie fără logică din punct de vedere ştiinţific”

Noi, medicii cu ştiinţă de carte şi conştiinţă, uniţi în convingeri şi adevăr, vă atragem atenţia că măsurile pe care le-aţi luat sunt fie absurde, fie ineficiente, fie fără logică din punct de vedere ştiinţific. În acest sens, vă solicităm ca, de îndată, să:

1. Încetaţi cu obligativitatea purtării măştilor, mai cu seamă în aer liber.
Măştile sunt dispozitive medicale şi, dacă nu sunt utilizate corect, nu folosesc la nimic! Ba, mai mult, după o perioadă scurtă de purtare într-un spaţiu nesteril, acestea devin focare de infecţie, întrucât se umezesc, iar germenii găsesc în ele un mediu de cultură perfect. Despre cele neconforme (majoritatea celor care se gasesc in Romania ) nici nu mai vorbim.
Încetaţi să ne obligaţi copiii să poarte măşti la şcoală! Este nociv, este inuman, este degradant, este fără rost!

2. Încetaţi cu monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine sau în alte instituţii!
Determinarea temperaturii şi triajul epidemiologic pe care îl fac “medicii-agenţi de pază” este un act medical care ar trebui să fie efectuat (conform legislaţiei româneşti, dar şi mondiale, în materie) numai de personal calificat. Monitorizarea temperaturii corpului nu este doar ilegală, efectuată în condiţii improprii şi cu instrumente neadecvate, ci şi total ineficientă, întrucât febra nu este un simptom specific numai infecţiei cu SARS-Cov2.

3. Încetaţi cu interdicţiile de circulaţie! Interzicerea circulaţiei cetăţenilor în anumite intervale de timp nu are nicio logică din punct de vedere epidemiologic.
Prin măsurile restrictive, aţi decredibilizat Poliţia si Jandarmeria. I-ati transformat pe politisti si jandarmi în infractori, impunându-le să aplice nişte acte administrative care încalcă flagrant Constituţia şi legile ţării!

”Nu mai obstrucţionaţi medicii să-şi trateze pacienţii cu scheme de tratament pe care le consideră ei ca fiind cele mai potrivite pentru aceştia”

4. Încetaţi cu promovarea vaccinurilor anti-COVID!
Legislaţiile românească, dar şi cea europeană, interzic reclama la medicamente. Vaccinarea este un act medical. Niciun act medical nu poate fi făcut sub constrângere sau presiune! Serurile utilizate în acest moment în România sunt de fapt terapii genice experimentale, aflate în fază de testare până în 2023, iar administrarea lor în condiţiile în care populaţia nu este informată corect şi complet, reprezintă un malpraxis grosolan, o crimă cu premeditare la adresa românilor.

5. Nu mai obstrucţionaţi medicii să-şi trateze pacienţii cu scheme de tratament pe care le consideră ei ca fiind cele mai potrivite pentru aceştia!
Medicina este o profesiune liberală, iar medicii au întreaga libertate de a alege ce medicamente cred ei de cuviinţă pentru a-şi vindeca pacienţii. Nu mai impuneţi protocoale terapeutice anti-Covid „oficiale”, în care tronează medicamente experimentale (unele dovedite ca ineficiente sau chiar toxice), transformând astfel populaţia României într-o colonie de cobai.

6. Încetaţi cu discreditarea şi compromiterea corpului medical, a actului medical, a spitalelor. Orice voce din lumea medicală care îndrăzneşte să rostească public o altă opinie decât cea oficială este discreditată în cel mai grosolan mod posibil. Reglementările Codului Deontologic al Medicilor care interzic unui medic dreptul la libera exprimare sunt anticonstituţionale.

7. Încetaţi cu manipularea statisticilor medicale şi cu obligarea medicilor să falsifice certificatele de deces!
Oameni care au murit de patologii diverse au fost declaraţi morţi de Covid. Mai mult decât atât, aţi închis spitalele, interzicând accesul românilor la servicile medicale. Bolnavi cu patologii cronice au decedat pentru că nu a mai avut cine să îi trateze sau opereze, în timp ce secţii întregi, spitale întregi chiar, stăteau goale, sub pretextul ca se vor aglomera, din cauza unei false pandemii.

”Starea de spirit a românilor se agravează constant. Niciun cuvânt de încurajare, de încredere într-un viitor bun, dimpotrivă”

8. Opriţi strategia greşită de comunicare (posibil programatică), prin anunţuri zilnice apocaliptice, care conduce la depresii grave în populaţia şi aşa îngrozită de problemele financiare rezultate din năruirea activităţii economice în toate domeniile!

De peste un an, se anunţă zilnic doar numărul (neverificabil) de nou-infectaţi, numărul de cazuri grave din ATI (neverificabile) şi numărul de decese (care includ decesele la pacienţi fără simptome de Covid), dar nimic despre cei vindecaţi. Din acest motiv, starea de spirit a românilor se agravează constant. Niciun cuvânt de încurajare, de încredere într-un viitor bun, dimpotrivă. Iar un lucru binecunoscut în medicină este acela că scăderea moralului şi stresul induc deprecierea importantă a imunităţii organismului.

9. Stopaţi campania de denigrare a medicilor (în special a celor din ATI) şi a activităţii spitaliceşti, deoarece aceasta conduce la scăderea încrederii populaţiei în sistemul de sănătate şi la neprezentarea sau la prezentarea tardivă a pacienţilor la medic, având drept consecinţă înmulţirea numărului de cazuri grave, cu amplificarea costurilor de tratament, dar şi la înmulţirea numărului de decese!

”Pandemia nu există atât timp cât nu a fost declarată printr-un act oficial!”

10. Stopaţi distrugerea economiei României! V-aţi exercitat discreţionar puterea asupra cetăţenilor şi a firmelor româneşti împingându-le către faliment. Dumneavoastră nu înţelegeţi medicina, aveţi sfătuitori necalificaţi sau rău intenţionaţi. Vă rugăm, lăsaţi medicii să facă medicină, că asta e profesia lor, şi sprijiniţi-i!

11. Nu mai terorizaţi populaţia, nu mai induceţi psihoze, nu mai manipulati datele statistice! Încetaţi cu stările de urgenţă/alertă motivate prin aşa-zisa „pandemie”! Ea nu există, mai cu seamă atât timp cât nu a fost declarată printr-un act oficial!”

×
Parteneri
Horoscop 27 septembrie 2023. Berbecii vindecă răni din trecut
x close