Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Europarlamentarul Cristian Terheș susține că UE pregătește un document de îngrădire mai teribil decât certificatul verde

Europarlamentarul Cristian Terheș susține că UE pregătește un document de îngrădire mai teribil decât certificatul verde

Europarlamentarul Cristian Terheș a dezvăluit, vineri, la Antena 3, că Uniunea Europeană pregătește un instrument prin care fiecare cetățean european va fi obligat să se identifice printr-un număr unic de identificare pentru a putea beneficia de anumite drepturi și servicii în UE.

Europarlamentarul Cristian Terheș susține că UE pregătește un document de îngrădire mai teribil decât certificatul verde
Sursa foto: Hepta.ro
de Gabriel Dano    |    21 Ian 2022   •   20:59

"La nivel european se împinge în momentul de față un sistem similar cu cel din China cu creditul social. Chiar eu lucrez pe un astfel de dosar în Parlamentul European cu referire la eID (European Identification), unde fiecare persoană din UE va avea un număr de identificare format din numere și litere care va rămâne cu tine până la finalul vieții și cu numărul respectiv vei putea să faci anumite lucruri sau nu vei putea să faci anumite lucruri.

De exemplu, ți se va pune rație de emitere de dioxid de carbon, cu EID-ul respectiv vei putea să te loghezi online, în rețelele de socializare, în contul bancar. E halucinant", a spus Cristia Terheș, în emisiunea Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Dana Budeanu, despre ce urmează după pandemie: "Se termină chestia asta, dar nu se termină controlul populaţiei"

Dana Budeanu a spus luni, la Antena 3, că după pandemia de coronavirus "vom intra în era salvării planetei".

"Pandemia este pe final. Au spus-o absolut toţi "specialiştii", dar noi am spus-o înainte aici. Se termină chestia asta, dar nu se termină controlul populaţiei", a spus Dana Budeanu, la emisiunea "Subiectiv".

"Vom intra în era salvării planetei, cu încălzirea globală şi tot ceea ce a început deja.(...) Vom fi toţi într-o altă demenţă, aia în care ne vom reclama vecinul că se uită prea mult la televizor sau că nu şi-a aruncat gunoiul care se duce la groapa comună oricum, în saci diferiţi.

Şi alte prosteli pe care din păcate marea majoritate le va înghiţi exact cum a înghiţit toate aberaţiile", a mai spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu, mesaj tranşant pentru guvernanţi: "Trebuie să mă testezi gratis, să mă vaccinezi gratis, să faci totul pentru mine gratis pentru că eu sunt cetăţean"

Dana Budeanu a precizat că atât medicii cât şi guvernanţii ar trebui să adopte un alt stil de comunicare mai calm, făcând apel la soluţii.

Mai mult, aceasta a apreciat că fiecare cetăţean al acestei ţări merită să fie tratat bine şi gratis cu tot ce e nevoie pentru că s-au făcut investiții în acest sens.

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close