Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Dan Barna, despre PNRR: "Am clarificat ultimele lucruri legate de programarea plăților"

Dan Barna, despre PNRR: "Am clarificat ultimele lucruri legate de programarea plăților"

Vicepremierul Dan Barna a făcut o serie de declarații, la finalul ședinței coaliției de guvernare. Barna spune că în timpul ședinței au fost discutate ultimele detalii, lucrurile ce ar fi trebuit să fie clarificate după feedback-ul primit de la Comisia Europeană.

Dan Barna, despre PNRR: "Am clarificat ultimele lucruri legate de programarea plăților"
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    25 Mai 2021   •   20:52

Barna susține că va exista și o nouă lege a pensiilor, iar la întâlnirea de marți seara s-a discutat și despre modul în care vor fi împărțite cele 30 de milioane de euro, între împreumuturi și granturi.

"Sunt gata să discutăm despre ședința coaliției, fără probleme. (...) Subiectul alocațiilor nu a fost ridicat de nimeni în ședința din această seară a coaliției.

Sunt lucruri care au trebuit să fie clarificate, legate de programarea plăților, legate de modalitatea în care structurăm această alocare a celor aproape 30 de miliarde între împrumuturi și granturi, sunt chestiuni pe care ar trebui să le reglăm, datorită feedback-ului de la Comisia Europeană (...) Este foarte clar că vorbim despre o nouă lege a pensiilor și aceasta este", a declarat Dan Barna, la finalul ședinței coaliției de guvernare.

×
Subiecte în articol: Dan Barna PNRR
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close