Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Dana Budeanu a râs în hohote de Klaus Iohannis: "Nu mai rezist, pur si simplu. Domnule Președinte, și pe vremea dumneavoastră aveam călduri"

Dana Budeanu a râs în hohote de Klaus Iohannis: "Nu mai rezist, pur si simplu. Domnule Președinte, și pe vremea dumneavoastră aveam călduri"

Prezentă, luni seară, la Antena 3, în platoul emisiunii Subiectiv, Dana Budeanu a urmărit declarația făcută, în direct, de Președintele Klaus Iohannis, înaintea Consiliului Europei. Acesta a amintit de tema schimbărilor climatice, moment care i s-a părut foarte amuzant designerului.

Dana Budeanu a râs în hohote de Klaus Iohannis: "Nu mai rezist, pur si simplu. Domnule Președinte, și pe vremea dumneavoastră aveam călduri"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Mai 2021   •   21:05

"Nu mai rezist, pur și simplu. Nouă ne spune cineva înainte, dar cu vreun an, doi. Anul trecut prin mai, le-am spus "n-o luați în serios cu pandemia că o să vină încălzirea globală. O să vină peste noi, ne ia naiba.", a spus Dana Budeanu.

"Domnul Președinte Iohannis, și pe vremea dvs. a copilărie aveam călduri, și pe vremea părinților mei, și ai bunicilor noștri. Oricum pe noi nu ne afectează asta, că nu avem economie. E pentru ăștia care au economie, care pot să se joace.

Ați vorbit de solidaritate asta, noi care am donat 300 de mii de doze de vaccin Republicii Moldova. Păi nu avem și noi parte de solidaritate de la nemți, francezi? Că și noi suntem amărâți față de ei. De ce nu sunt așa solidari cu noi? Să ne doneze orice. Să preia ei cu încălzirea globală. Că noi suntem niște nimeni care trebuie să ascultăm de alții.

Urmează încălzirea globală. Pandemia s-a terminat. Și totul e bine.

S-a găsit o soluție. O dată la doi ani stai în casă. Stai în casă o luna - două, o dată la doi ani. E bine și pentru sistem. Și nu mai emiți nimic, mergi cu trotinetă ca domnul Năsui. Și scad emisiile. Și iar ne dă doi ani liber, dup-aia iar ne închid în casă două luni. Puteau să ne-o dea așa din start, fără virus."

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Klaus Iohannis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close