Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Dana Budeanu, despre cazul Raisa și scandalul recrutării agenților de Poliție: "Eu pot fi polițistă în câteva luni. Mă dau cu ojă, îmi pun decolteu și am plecat pe stradă"

Dana Budeanu, despre cazul Raisa și scandalul recrutării agenților de Poliție: "Eu pot fi polițistă în câteva luni. Mă dau cu ojă, îmi pun decolteu și am plecat pe stradă"

Dana Budeanu a făcut, luni, la Antena 3, o sinteză a ultimelor patru zile, după cazurile scandaloase în care au fost implicați agenți de Poliție, începând cu cazul Raisei și crima din Bolintin.

Dana Budeanu, despre cazul Raisa și scandalul recrutării agenților de Poliție: "Eu pot fi polițistă în câteva luni. Mă dau cu ojă, îmi pun decolteu și am plecat pe stradă"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Ian 2022   •   20:37

"Ministerul Afacerilor Interne nu are deloc un departament de Comunicare. Nu există. De aceea există acest haos și imaginea Poliției este un dezastru în toată presă. Pentru că nimeni nu comunică", a spus Dana Budeanu, la emisiunea Subiectiv.

"Tensiunea este maximă. În secundă în care se întâmplă o asemenea tragedie, toată lumea vrea sânge. Este normal. Tu, MAI, trebuie să ieși, în urmă consultărilor cu un expert în comunicare. Tu nu mai poți să protejezi pe nimeni, că nu poți. Este o reacție firească a unei instituții de asemenea anvergură.

Ție, că șef al Poliției Capitalei nu poate să îți fie frică de presă. Eu ca cetățean vreau să simt că Poliția este în control. 

Polițist poate să fie oricine. Eu pot fi polițistă. Cred că în câteva luni. Fără să merg la Academie, fără să fac școală, fac pe whatsapp câteva cursuri și s-a terminat. M-am îmbrăcat, mă dau cu ojă, îmi pun un decolteu și am plecat pe stradă. Și mă închid în mașină când vine un infractor. Firesc, pentru că nu am pregătire. Eu nu pot să merg polițistă la 48 de kile.

Din surse externe sunt foarte multe angajări. Sunt foarte multe fără Academia completată, fără probele fizice trecute. Nu au nimic. Probabil există o strategie cu angajările din surse extrene, dar ele trebuie să se oprească la birou. Bați la calculator, scrii o declarație. Nu pleci pe stradă, nu ești pregătit.

Polițistul trebuie să fie pregătit fizic excepțional. Normal. În anumite standarde. Eu pot să ma duc acum în Bolintin să mă lupt cu jumătate de clan? Pe cine trimiți acolo?", a mai spun Budeanu.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Raisa agenti Politie scandalul
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close