Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Dana Budeanu vorbește despre proteste: Foamea e mai mare decât frica. De ce nu au ieșit până acum? Pentru că sunt proști

Dana Budeanu vorbește despre proteste: Foamea e mai mare decât frica. De ce nu au ieșit până acum? Pentru că sunt proști

Designerul vestimentar Dana Budeanu, a vorbit despre protestele din ultimele zile și nemulțumirile oamenilor în legătură cu restricțiile pentru combaterea pandemiei."Unde am ajuns cu ceea ce voi ați făcut cu noi? Nicăieri, doar mai rău! Protestele sunt reale"

Dana Budeanu vorbește despre proteste: Foamea e mai mare decât frica. De ce nu au ieșit până acum? Pentru că sunt proști
Sursa foto: Facebook/stiripesurse
de Mia Lungu    |    01 Apr 2021   •   19:53

Dana Budeanu consideră că românii au ieșit abia acum în stradă pentru că nu mai au bani de mâncare, din cauza Guvernului care nu a susținut niciun sector economic dintre cele afectate de pandemia COVID-19, în ultimul an.

"Oamenii au fost umiliți, amenințați, flegmati pe față, un an de zile și continuă acest lucru." a fost mesajul Danei Budeanu, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook stiripesurse.ro.

Oamenii au ajuns la fundul sacului. Ce ce nu au ieșit până acum? Pentru că sunt proști. Pentru că sunt manipulați, pentru că au mai mâncat din slăninuță pe care o mai aveau. Și au trăit din aia, s-au mai trimis bani. O luna, două, trei. Și gata, s-au terminat. Pentru că Guvernul nu a susținut deloc, un an de zile, masă, că în alte țări.

Foamea e mai mare decât frică. Pentru că trezește în fiecre instinctul de supraviețuire, cea mai mare putere care zace în fiecare om. Oamenii s-au aruncat pe stradă pentru că nu mai pot. Nu mai au ce să pună pe masă."

 

 

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu proteste
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close