Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Decizie istorică în SUA! Informațiile despre originea COVID, desecretizate. Dana Budeanu: ”Se știa tot!”

Decizie istorică în SUA! Informațiile despre originea COVID, desecretizate. Dana Budeanu: ”Se știa tot!”

Informația momentului vine din SUA, acolo unde Camera Reprezentanților a votat, în unanimitate, ca informațiile despre originea COVID să fie desecretizate. Dana Budeanu spune însă că toate aceste informații se știau deja.

Decizie istorică în SUA! Informațiile despre originea COVID, desecretizate. Dana Budeanu: ”Se știa tot!”
Sursa foto: Antena 3 CNN | Getty Images
de Andreea Ştefan    |    13 Mar 2023   •   10:33

”Cred că cea mai importantă informație până la ora actuală este că există aceste informații. Deci, pur și simplu, se știa tot. Se știa tot și nu ni s-a spus nimic. Nu nouă, că noi știam, că noi citim, dar populației care a fost ținută cum a fost ținută.

Nu există să nu se știe. Ei știu și există acest program, acest calendar, după care s-au și ținut. Inclusiv în Marea Britanie, dar numai că în Marea Britanie nu s-a aplicat așa. De ce? Cred că ați văzut în mesajele respective că Boris nu vrea, dar l-au indus și în eroare, ca să vrea, ca să-l convingă și după aceea l-au băgat și puțin în spital.

Când n-a mai vrut deloc, l-au băgat un pic în spital. A fost internat 4 zile în spital, nu știam de el, nu se mai dădea nicio veste din spital.

(...) Cea mai importantă informație este că s-a știut tot. Informațiile care vor ieși vor fi acelea pe care noi le știm de atâția ani.

Citește și: Dana Budeanu, reacție dură în scandalul Bâstroe: "Noi am stat drepți să se navigheze"

Foarte multă lume se întreabă la ce ne mai folosește, acum, post-factum, că una era să fi știut atunci și să nu fi trecut prin ce am trecut. Singurul lucru care s-ar putea întâmpla ar fi să nu mai halească populația vreo încercare vreodată”, a explicat Dana Budeanu, în direct la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu COVID-19
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close