Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Dana Budeanu, despre ce urmează după pandemie: "Se termină chestia asta, dar nu se termină controlul populaţiei"

Dana Budeanu, despre ce urmează după pandemie: "Se termină chestia asta, dar nu se termină controlul populaţiei"

Dana Budeanu a spus luni, la Antena 3, că după pandemia de coronavirus "vom intra în era salvării planetei".

Dana Budeanu, despre ce urmează după pandemie: "Se termină chestia asta, dar nu se termină controlul populaţiei"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Ian 2022   •   21:30

"Pandemia este pe final. Au spus-o absolut toţi "specialiştii", dar noi am spus-o înainte aici. Se termină chestia asta, dar nu se termină controlul populaţiei", a spus Dana Budeanu, la emisiunea "Subiectiv".

"Vom intra în era salvării planetei, cu încălzirea globală şi tot ceea ce a început deja.(...) Vom fi toţi într-o altă demenţă, aia în care ne vom reclama vecinul că se uită prea mult la televizor sau că nu şi-a aruncat gunoiul care se duce la groapa comună oricum, în saci diferiţi.

Şi alte prosteli pe care din păcate marea majoritate le va înghiţi exact cum a înghiţit toate aberaţiile", a mai spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu, mesaj tranşant pentru guvernanţi: "Trebuie să mă testezi gratis, să mă vaccinezi gratis, să faci totul pentru mine gratis pentru că eu sunt cetăţean"

Dana Budeanu a precizat că atât medicii cât şi guvernanţii ar trebui să adopte un alt stil de comunicare mai calm, făcând apel la soluţii.

Mai mult, aceasta a apreciat că fiecare cetăţean al acestei ţări merită să fie tratat bine şi gratis cu tot ce e nevoie pentru că s-au făcut investiții în acest sens.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu pandemie
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close