Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Dana Budeanu, despre numărul de români vaccinați: "Nu ai cum să nu-l îndeplinești, e ordin"

Dana Budeanu, despre numărul de români vaccinați: "Nu ai cum să nu-l îndeplinești, e ordin"

Dana Budeanu a comentat, la Antena 3, măsurile de relaxare aplicate în cazul persoanelor vaccinate anti-COVID.

Dana Budeanu, despre numărul de români vaccinați: "Nu ai cum să nu-l îndeplinești, e ordin"
de Georgiana Adam    |    11 Mai 2021   •   20:26

"Suntem după un an și puțin de atmosferă oribilă, la care a trebuit să facem față și cred că acest capac, pus acum, în ultimele săptămâni, peste tot ceea ce am îndurat este un pic cam mult.

Am fost împărțiți în toate categoriile posibile, în conspiraționiști și believeri în ce a fost mascarada asta care se termină acum la ordin.

Toate țările ies din mascarada asta în aceeași zi. (...) Totul este din pix, e firesc să fie așa! Așa se schimbă erele pe glob, din pix. Suntem câteva miliarde care trebuie să ne aliniem mai mult sau mai puțin (...) Problema este felul în care dai cu pixul, vrei să fii unul deștept, dai cu pixul pentru poporul tău. Vrei să fii un sclav, dai cu pixul cum s-a dat la noi, într-un haos de nedescris", spune Dana Budeanu.

"Astăzi am aflat că dacă vii din Italia, până pe 17 mai, nu pe 1 iunie, pe 17 mai, te carantinezi, chiar dacă ai test negativ. În același timp, Marea Britanie anunță ridicarea restricțiilor pe 17 mai. (...) Să punem problema transparent pentru oameni (...) Să spună că așa e planul pe glob", a mai adăugat Dana Budeanu.

Întrebată dacă crede că se va atinge pragul de persoane imunizate împotriva COVID-19, Dana Budeanu a precizat:

"Nu ai cum să nu-l îndeplinești, că e ordin. (...) Dacă nu vaccinează, dacă nu declară vaccinații, e un lanț al slăbiciunilor. Nu ai cum să pleci, nu ai cum să faci aia, nu au cum! Trebuie să dea drumu. O să vaccineze", susține Dana Budeanu.

Diferența între un vaccinați și un nevaccinat

Dana Budeanu a vorbit și despre posibilele diferențe între persoane vaccinate și cele nevaccinate anti-COVID.

"Asta sunt tot felul de practici progresiste, imbecile, de marketing și de inducere a unei stări de panică. Dacă pleci acum în UK, ești vaccinat sau nu ești vaccinat, tot ești carantinat", a declarat Dana Budeanu, la Antena 3.

Dana Budeanu anunță că nu se va vaccina anti-COVID

Dana Budeanu a declarat, la Subiectiv, că nu se va imuniza împotriva COVID-19, precizând că se consideră "un om sănătos".

"Nu mă voi vaccina niciodată. Nu am de ce, sunt sănătoasă. Nu înseamnă că eu sunt împotriva. Ei se folosesc de numele meu. Nu sunt o antivaccinistă. Mi-am vaccinat copiii după schema aia. Cred enorm în imunizarea normală, prin contactul direct cu boala.

Eu sunt un om care nu mă voi vaccina, dar am sunat pe 7 telefoane ca să bag 100 în față, pe lista de vaccinare", a declarat Dana Budeanu, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu vaccin COVID-19
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close