Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Dana Budeanu, despre Rudel Obreja: ”El nu a murit, a fost omorât!”

Dana Budeanu, despre Rudel Obreja: ”El nu a murit, a fost omorât!”

Dana Budeanu a vorbit în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 CNN despre moartea lui Rudel Obreja. Aceasta este de părere că fostul pugilist nu a murit, ci a fost omorât.

de Andreea Ştefan    |    12 Mar 2023   •   23:15

”Eu cred că Rudel Obreja a fost omorât, el nu a murit. De ce a fost omorât? Din cauza incompetenței tuturor celor aflați pe traseul pe care el trebuia să se miște foarte repede către vindecare.

Astăzi, această boală, în foarte multe cazuri, din fericire, se vindecă, poate fi tratată. Viața poate fi prelungită chiar și cu 20 de ani sau poate fi tratată definitiv.

În momentul în care ție ți se semnalează clar că omul nu este bine, îi era foarte rău, nu a fost lăsat să plece la spital, el a ajuns la spital în momentul în care s-a constatat că era în stadiu IV.

Acesta a fost, din păcate, un om despre care presa a putut vorbi pentru că este cât de cât cunoscut. Vă dați seama celelalte cazuri care nu ajung nici măcar la spital.

Citește și: A murit Rudel Obreja. Acesta fusese eliberat din închisoare pentru a se trata de cancer

Pe lângă asta, a încercat, știu și un pic mai mult, să se trateze și a găsit acest tratament într-o altă țară. Păi, el până a luat aprobarea să plece din România, a avansat. A durat luni de zile.

La o astfel de afecțiune, orice zi contează, pentru că tratamentele sunt extrem de complexe astăzi. Deci este un om omorât de sistem? Da!”, a declarat Dana Budeanu la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu rudel obreja
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close