Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Dana Budeanu, top trei mascarade ale guvernării: "Sunt vizaţi oamenii amărâţi care au puţine şanse de supravieţuire"

Dana Budeanu, top trei mascarade ale guvernării: "Sunt vizaţi oamenii amărâţi care au puţine şanse de supravieţuire"

Dana Budeanu a dezvăluit în exclusivitate la Antena 3 CNN cele trei mascarade ale guvernării din România. "Atunci când te lovesc toate astea trei, eu nu înțeleg în ce fel te mai poţi salva", spune aceasta.

Dana Budeanu, top trei mascarade ale guvernării: "Sunt vizaţi oamenii amărâţi care au puţine şanse de supravieţuire"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Noi 2022   •   22:52

Celebrul designer vestimentar, Dana Budeanu, a făcut un top al mascaradelor guvernării din România din ultima perioadă, adică acele subiecte pentru care vedem zilnic înfruntări în coaliţie şi din care nu rezultă niciodată ceva concret. 

"Mascarada, este unul dintre cuvintele, să le spun așa, pe care le-am lansat în anii ăștia grei prin care am trecut cu concursul USR.

1. Mizeria de la Ministerul Sănătății referitoare la mâncarea din spitale, frigul din spitale, mizeria din spitale și accesul la sănătate care a fost oprit pe parcursul guvernării de dreapta definitiv și care nu s-a mai reluat niciodată deloc in spital.

Oamenii mănâncă din gunoi în absolut toate spitalele de stat din România, cu excepția, probabil la 5 % dintre acestea.

Mizerie este, apă caldă, căldură nu există în spital. Știm asta foarte bine. Asta este, cred eu, mascarada de pe locul 1.

2. Prețul la energie "liberalizat" - o bătaie de joc care și aia se va reglementa acum printr-o ordonanță care va diminua cât de cât furtul calificat al băieților deștepți și atât, care nu avea niciun rost și n-a avut niciun sens.

3. Problema a pensiilor - o problemă foarte, foarte gravă.

Dacă observați, toate aceste trei mascarade targetează strict oamenii amărâți, adică majoritatea populației, care nu știu dacă astăzi mai au vreo șansă de supraviețuire.

Atunci când te lovesc toate astea trei, eu nu înțeleg în ce fel te poţi salva și cum", a spus Dana Budeanu în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: Dana Budenu crestere pensii
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close