Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Dana Budeanu îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu: "Fătălăul ăsta mic, în trei luni era să facă dezastru!"

Dana Budeanu îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu: "Fătălăul ăsta mic, în trei luni era să facă dezastru!"

Dana Budeanu a lansat un nou atac la adresa lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii demis de premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS. "El a fost plasat acolo şi nu a făcut faţă, că e fătălău", a spus creatoarea de modă.

Dana Budeanu îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu: "Fătălăul ăsta mic, în trei luni era să facă dezastru!"
de Georgiana Adam    |    18 Apr 2021   •   23:54

''Fătălăul ăsta mic, în trei luni era să facă dezastru. Nu a fost linşat de media. Alo, trezirea! El a fost plasat acolo şi nu a făcut faţă, că e fătălău. Ce vrei, dacă s-a dus nevastă-sa, să nu facă vreo prosteală, după ce s-a anunţat (n.r. demisia). S-a dus la Minister. În ce calitate a intrat în Minister, că eu dacă mă duc acum la Minister, mă opreşte la poartă. Ea a intrat. Whatever. A venit nevasta omului, o fi sunat omul, nu contează. Nu, Vlăduţ e un fătălău care nu e în stare de nimic. Stă de ieri să îi scrie nevastă-sa postarea pentru Facebook, că de acolo se conduce ţara.

Ţara, condusă de fătălăii de pe Facebook, este asta pe care o vedeţi, despre care v-am tot povestit ani de zile.

PNL-ul a vrut să o simtă dorsal. Poftim, aţi simţit-o dorsal, ce faceţi acum? Ați chemat PSD-ul la Hoha, să îi spună Hoha lu' Ciolacu să voteze un guvern minoritar, sau ce faceţi în momentul de faţă? Că trăim o dramă acum, cu victima Vlăduț. Victima Vlăduț? Păi, băi, cred că ați uitat de Viorica Dăncilă. Păi asta e victimă a presei și a opiniei publice care l-a linșat? Păi Viorica Dăncilă fluieră. Nici nu știu, cred că l-a depășit și pe Băse, și la înjurături, și la jigniri, și la misoginism. Ați uitat de Barna, sau ce? Barna misoginul, nu știți de el? Nu ați auzit, nu vă mai amintiți de Barna misoginul? Amintiți-vă, cu înjurături. Nu jigniri fizice, niște vome. Și Băse la fel. Păi așa e politica, Vlăduț. Nu e ca la Magic Camp, cumpărat din banii de la fundație pe numele tău'', a spus Dana Budeanu într-o înregistrare difuzată de ştiripesurse.ro.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Vlad Voiculescu fătălău
Parteneri
Mărturiile pacienților cu reacții adverse grave după vaccinarea COVID-19
x close